Kun for særligt indbudte


Kun for særligt indbudte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester Jan Boye (K) valgte at holde afskedsreception for en udvalgt skare
Andre fynske borgmestre siger farvel og tak til alle, der har lyst

Odense: Da borgmester Jan Boye (K) fredag eftermiddag holdt afskedsreception på Odense Rådhus, var det for en særlig indbudt skare.

Den omfattede de omkring 500 ansatte i Borgmesterforvaltninge n, topdirektørerne i Odense Kommune, byrådets øvrige 28 medlemmer samt venner og samarbejdspartnere.

Knap 200 mennesker meldte sig til arrangementet. De blev i rådhusets smukke festsal beværtet med mad, drikke, taler og spontan grønlandsk sang.

Odense-borgmesteren adskiller sig dermed fra en række af sine fynske kolleger, som i disse dage holder afskedsreceptioner, efter de enten frivilligt er stoppet eller er blevet vraget af vælgerne ved kommunalvalget i november,

Fælles for borgmestrene i Kerteminde, Nyborg, Nordfyn og Faaborg-Midtfyn er, at festlighederne på forhånd annonceres i aviser og på kommunale hjemmesider.

Om baggrunden for at holde en indbudt reception siger den nu snart forhenværende borgmester Jan Boye:

- Det er meget almindeligt, at der holdes en afskedsreception, når en borgmester træder tilbage. Da jeg fortsætter som rådmand, ønskede jeg alene at tage afsked med personale, byråd og de samarbejdspartnere, jeg har haft i min egenskab af borgmester. Derfor blev arrangementet ikke annonceret i medierne.

Kun for særligt indbudte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce