Kulturens nye forsamlingshus

Søren Huss og Saybia vender tilbage til deres fynske rødder med en koncert 4. oktober.
Foto: robert wengler

Kulturens nye forsamlingshus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

L.O.C., Sigurd Barrett, Saybia, Carpark North, Volbeat samt Nattens Dronning, ballet, jazz og juleparty på Magasinet

ODENSE: L.O.C., Sigurds Bjørnetime, Dúné, moderne dans, Anders Matthesen, It's Matic, Familjen, Saybia, The Storm, Volbeat, Carpark North, Visens Venner, Tina Dickow, ballet, jazzbal, Nattens Dronning, juleparty og DM i stand-up.

De meget forskellige navne er i store træk, hvad Magasinet byder allerede inden årsskiftet - eller rettere, hvad der ligger klar indtil nu.

Mere alsidigt kan programmet næppe være i det udvidede og moderniserede hus, som daglig leder Alan Askvig kalder "et moderne forsamlingshus".

Han er helt overbevist om, at den kommunale millioninvestering i scene- og tekniske faciliteter betyder, at endnu flere arrangørere vil være interesseret i placere typer på begivenheder, der ellers ikke tidligere er set i huset.

Teknik i superligaen

- Nu er vi helt oppe i superligaen, lyder det med overbevisning i leder-stemmen.

- Det passer også fint med målsætningen om, at vi satser på, der skal ske noget på Magasinet, stort set, hver aften året rundt. Ikke nødvendigvis koncerter, hver aften. Men al folkelig kultur, forklarer Alan Askvig, der i dag gør klar til at åbne det nye Magasinet allerede på tirsdag.

Magasinet vil fra tirsdag og resten af ugen være centrum for den 23. Odense Filmfestival og i den forbindelse vil der både være åbningsceremoni og filmforevisning - så alene den begivenhed understreger husets alsidighed, allerede inden det er åbnet.

Overraskelser i vente

Det foreløbige og endnu ikke offentliggjorte program, domineres, hvad kendte navne angår, af byens store koncertudbydere JVB (Odense Sport & Event) og Team Karate, der drives af Christian Skjølstrup, 22 - og det forventes, at de har flere overraskelser i ærmet.

Det er ingen hemmelighed, at flere store og vidt forskellige navne, som bl.a. Veto og Gnags skal på efterårsturné, og at de sammen med store udenlandske jazz- og bluesnavne ligger og ulmer.

På spørgsmålet om, hvem Alan Askvig, glæder sig mest til at se og høre, svarer han promte: - Publikum.

- De har sammen med alle arrangørerne ventet alt for længe på, at huset er klar. Det er det nu.

Det første arrangement på Magsainet er tirsdag den 2. september med Poul Krebs-projektet "Song Island Revue" med Kevin Welch, USA, Claudia Scott, England og Henning Kvitnes, Norge (N).

Kulturens nye forsamlingshus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce