Kultur?


Kultur?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

IDE: Byrådet har besluttet, at vi skal have et vandkulturhus på den mest centrale plads i Odense lige over for Klosterbakkens svømmehal.

Nu skal byrådet jo heller ikke have skæld ud, fordi de t handler, men det kunne måske overveje, om vandkulturhuset har fundet sin rigtige placering? Det vil overraske mig, at kundeunderlaget vil vokse i takt med, at borgerne skal tage de offentlige transport midler til vandkulturhuset, når nu parkeringspladserne forsvinder.

Kunne vandkulturhuset ikke placeres i det havnemiljø, som politikerne altid taler om? Og hvad skal formålet være med den pragtfulde gamle svømmehal? Vi har fået at vide, at derikke kommer offentlige kroner til driften af svømmehallen, uanset om den skulle overgå til private klubber, sådan har meldingen været indtil dato, og så har man jo svært ved at se, hvem der skulle have råd til at drive Klosterbakkens svømmehal.

Dernæst kunne byrådet beslutte at bygningerne skal sælges, hvilket jo nok skal give en god sum penge.Vi er en masse passionerede gæster, som nyder badekulturen, uanset om man indtager den nederste plads på den sociale rang-stige eller den øverste. Derfor har vi en særlig interesse i at bevare Klosterbakkens svømmehal.

Måske skulle vi rette henvendelse til prins Henrik, som er formand for bevaringsværdige bygninger? Eller hvad med, om kommunen søgte om penge i Sundhedsministeriet til bekæmpelse af fedme? Pengene kunne gå til driften af svømmehallen til gavn for børn, familier og de passionerede badegæster. Det kunne da være et spændendeperspektiv, som lever op tilinnovation og borgerne i centrum.

Ernst Nielsen (MPF) er familie-og psykoterapeut.

Kultur?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce