Kulinarisk Marked i Tarup Center

Foto fra sidste års kulinariske marked i Tarup Center, hvor gæsterne nød godt af de mange lækre smagsoplevelser. Arkivfoto

Kulinarisk Marked i Tarup Center

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kokkene Claus Holm og Jesper Vollmer kommer og fremtryller skønne retter tilsat humor.

For syvende gang afholdes der Kulinarisk Marked i Tarup Center.

Søndag den 4. marts kl. 10-16 kan du som besøgende i Tarup Center møde udstillere fra producentforeningen: Smagen af Fyn, Danske ølentusiaster og Eventyrlig Øl Fyn. I køkkenet på Store Torv kan man opleve kokkene Claus Holm og Jesper Vollmer, som vil tilberede skønne retter tilsat humor. Ligeledes vil de to dygtige kokke dele ud af deres store viden omkring tilberedning af retter. I køkkenet vil de benytte sig af produkter fra bl.a. Slagter Theilgaard og Hilbert Christiansen Fisk & Vildt. Claus Holm tryller i køkkenet kl. 10.30-12.30 og Jesper Holm kl. 13-15.

Kulinarisk Marked i Tarup Center
Kulinarisk Marked i Tarup Center

Gæstekokke: Claus Holm kl. 10.30-12.30 og Jesper Vollmer kl. 13-15

Smagninger: kl. 11 gin, kl. 12 portvin, kl. 13 rom og kl. 14 bobler

Konkurrencer om lækre gourmetkurve, produkter fra udstillerne og lækkerier fra Slagter Theilgaard, Smagens Verden og Hilbert Christiansen Fisk og Vildt

Kirkeby og Thrane laver rygeoste ved indgang A

Smagens Verden inviterer til smagninger i et lokale ved siden af Matas. Kl. 11 kan du smage på gin, kl. 12 portvin, kl. 13. rom og kl. 14 kan du smage bobler. Hver smagning varer ca. 45 minutter og tilmelding er nødvendigt via facebooksiden Smagens Verden.

Løvbjerg tilbyder også smagsprøver fra Albani. Her har du muligheden for at smage øllen Anarkist.

- Som centerchef glæder jeg mig over sådanne events. Det er med til at trække nye gæster til vores center. Mange af de nye gæster der besøger os bliver overraskede over, at vi har 44 butikker, og derfor er det vigtigt for os at tilbyde events, som folk har lyst til at være en del af. Kulinarisk Marked afholder vi for syvende gang, fordi det er en stor succes hvert år. Madoplevelser og smagsprøver er virkelig populært ude i befolkningen, og så er jeg meget glad for at det i år er lykkedes os, at få de to dygtige kokke Claus Holm og jesper Vollmer til at møde frem sådan en dag og vise deres kokkekundskaber frem for gæsterne, siger Kim Lynbech, centerchef.

Kulinarisk Marked i Tarup Center

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce