Kronprinsen begejstret for Elvis' sange


Kronprinsen begejstret for Elvis' sange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MARINE-ROCK: Pressen blev smidt ud af festtaltet på havnen, da Kronprinsen fik dagens overraskelse
HAVNEN: - Det var en oplevelse for livet at få lov til at underholde kronprins Frederik, som tilmed sang med og var meget begejstret.

Sagde Henrik Busborg, der dagen derpå var helt oven på efter at have været på musikalsk tomandshånd med landets kommende regent.

Efter at Kronprinsen havde taget det første spadestik til Odense Marineforenings nye klubhus på havnen blev pressen hældt ud af festteltet.

Sidste punkt på dagsordenen, inden æresgæsten vendte tilbage til kongeskibet "Dannebrog" for at gøre sig klar til aftenens reception, var mødet med de gamle mariner - og med Henrik Busborg, der spillede The King i musicalen Elvis i landsbyen.

Foreningens surprise

Hvad søens folk har med Elvis at gøre skal være usagt, men som en slags gave til Frederik - Kronprinsessen var taget i forvejen for at nette sig - præsenterede foreningen det musikalske intermezzo.

- Kronprinsen blev meget overrasket, da vi dukkede op og sang Thats alright Mama - og da jeg sang Vive Las Vegas forærede jeg ham en blomsterkrans, som Elvis ville have gjort det - samt et æresmedlemskab af den officielle Elvis forening.

- Og da jeg rundede af med Burnin' Love og Kronprinsen var på vej ud af teltet, vendte han sig om og sagde "det er fedt". Det havde han helt ret i. Det var en oplevelse for mig og musikerne i Devils.

- Inden da fik jeg en fem minutters hyggesnak med Kronprinsen, der var interesseret og nærværende. Et fantastisk menneske.

- Jeg nåede da lige at give ham bandets visitkort og fik sagt, at han bare skulle ringe, hvis han står og mangler god musik til festen - resten kan læses på www.elvis-devils.dk

Kronprinsen begejstret for Elvis' sange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce