Kritik i avisen


Kritik i avisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

17. maj:

Jesper Gimm fortæller om sit behandlingsforløb, efter han faldt og kom til skade i venstre fod 3. maj. Først efter 11 dage og under det tredie skadestue-besøg finder lægerne ud af, at foden er brækket.

Leder af skadestuen i Odense, overlæge Niels Dieter Röck, erkender, at der ved de første undersøgelser er skønnet forkert.

22. maj:

Forældrene til to-årige Frederikke Christensen fortæller om behandlingsforløbet, efter datteren gled på et glat trægulv og kom til skade i underbenet. Lægen på skadestuen mener først, at foden er forstuvet. Da Frederikke efter nogle dage stadig ikke kan støtte på benet, opsøger familien egen læge, der sender Frederikke videre til skadestuen. Her er diagnosen den samme, og først efter et tredie besøg på skadestuen, hvor der bliver taget et røntgenbillede, konstateres et brud.

Overlæge Henrik Noer, skadestuen i Svendborg, beklager forløbet, men mener ikke, at lægerne kan bebrejdes noget, fordi der var tale om et meget lille brud, som var svært at se.

22. maj:

Tom Lindgaard, far til syv-årige Martin, der 28. april kommer til skade med foden, kontakter avisen af to grunde. Dels er der under flere undersøgelser på OUH og hos egen læge uklarhed om skaden, dels er Tom Lindgaard utilfreds med, at familien i timerne, efter skaden var indtruffet, måtte vente otte timer i skadestuens venteværelse.

- Jeg kan godt forstå, at de alvorligste skader prioriteres højest, men det kan ikke være rigtigt, at mindre børn skal vente i mange timer, siger Tom Lindgaard.

Overlæge Tune Ipsen beklager den lange ventetid, men princippet om, at livstruende og dernæst førlighedstreunde skader altid behandles først bliver ikke fraveget.

- Men lange ventetider er da ikke godt, og vi arbejder på at gøre dem kortere, siger Tune Ipsen.

Kritik i avisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce