Opslag på Facebook førte til, at stjålet varevogn kom hjem igen.

Hvis du tror, at Facebook blot kan bruges til at "synes godt om" dine venners opdateringer, så tro om igen.

Natten til lørdag fik firmaet Dinnergames stjålet sin varevogn i forbindelse med et indbrud, og i den forbindelse skulle Facebook vise sig at være en ganske anvendelig platform.

Dinnergames arrangerer blandt andet krimigåder som et indslag til firmafester, så her er man vant til at opklare indviklede 'forbrydelser'.

Holdet bag Dinnergames lagde således en efterlysning på firmaets profil på Facebook - det blev delt af næsten 400 - og i løbet af få timer havde flere end 10.000 personer set efterlysningen af varevognen.

12 timer efter de havde uploadet deres efterlysning, spottede en kvik Facebook-bruger den forsvundne varevogn og kontaktede Fyns Politi. Og mindre end en time senere var Dinnergames atter i besiddelse af deres hvide Mercedes Vito, der dog havde fået nogle skrammer i tyvenes besiddelse.

  • byline

    Af:

    Journalist på Odense-redaktionen, hvor jeg dækker lokalpolitik og livet i byen. Uddannet fra Syddansk Universitet i 2015. Vandt i 2014 Jern Henrik og Basker Henrik og i 2015 hovedprisen for årets historie i Fynske Medier for serien "Svigt i lægevagten", der også var finalist til Spadestiksprisen. Tidligere ansat på avisens nyhedsredaktion. Jeg bor i Odense med min kæreste, der arbejder som sygeplejerske, og min søn Lukas.