Odense: Strikkedesigner Annette Danielsen er inspireret af kultur, natur og sanseoplevelser. Det kommer hun og fortæller om i Foreningen Kreative Pensionisters (Krepo) strikkecafé i Seniorhuset i Toldbodgade i forbindelse med udgivelsen af hendes nye strikkebog "Østen for solen". Som man kan høre af titlen, tager inspirationen udgangspunkt i indtryk fra hendes mange rejser rundt i Asien. Strikmodellerne er til kvinder - og alle trøjer har deres egen lille historie, som Annette Danielsen gerne fortæller om.

Foredraget varer ca. 2 timer, og efterfølgende vil der blive serveret kaffe/the og kage. Prisen for at høre hende, få en kop kaffe og et stykke kage er 50 kroner for Krepo-medlemmer, 100 kroner for alle andre. Billetter kan reserveres ved henvendelse til Janne Stougaard Knudsen på 21702006 - og betales ved indgangen. (uss)

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist på Odense Redaktionen. Skriver om lidt af hvert, blandt andet socialt udsatte, psykisk sårbare og interessante menneskeskæbner. Kan specielt godt lide fortællende journalistik. Har skrevet to bøger, om Klaus Riskær (2005) og Remee (2010).