21-årige Kristian Bruun Nielsen er for andet år i træk blevet nummer to til det officielle DM i freestylefodbold

Odense: For andet år i træk har den 21-årige Kristian Bruun Nielsen fra Korup sikret sig en andenplads i det officielle Danmarksmesterskab i freestylefodbold.

Den 21-årige har dyrket freestylefodbold siden 2010, og har inden for de seneste par år slået sig selv fast som en af de dygtigste inden for sporten i Danmark.

- Jeg er selvfølgelig endnu en gang meget glad for min andenplads, især når man tænker på den udvikling, som den danske freestylescene er gået igennem i løbet af 2015. Dog går jeg 100 procent efter sejren i 2016, og i 2015 er jeg blevet meget klogere på, hvordan Danmarksmesterskabet skal komme i hus, fortæller Kristian Bruun Nielsen

Freestylefodbold er stadig en meget ny sport med mindre end 10 år på bagen, men den er i rivende udvikling.

- Den tekniske del af fodbold har altid interesseret mig mere end alle de andre facetter, så det var en naturlig del for mig at øve tricks og finter. Denne interesse åbnede op for en hel ny og anderledes verden, nemlig freestylefodbold, siger han videre.

Efter andenpladsen er Kristian Bruun Nielsen blevet udtaget til det danske freestylelandshold af den danske freestylefodbold organisation DFFC.

  • Vestesen_Bjarke_(2015)_010

    Af:

    Kriminalredaktør