Kontorchef: Tidsplanen kender vi ikke endnu

Over 500 dukkede i januar op til borgermøde om fremtiden for Dalum Papir. Jeanette W. Olsen fra Byggesag (th.) var også med. Foto Birgitte Carol Heiberg

Kontorchef: Tidsplanen kender vi ikke endnu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byplan-kontoret er ved at gennemgå de mange henvendelser om Dalum Papir.

Byplan er det kontor hos Odense Kommunes By- og Kulturforvaltning, der lige nu sidder og arbejder på højtryk med at gennemgå de mange borgerhenvendelser om Dalum Papir, der allerede er kommet.

Og det er også Byplan, der skal forberede den sagsfremstilling om et tillæg til kommuneplanen, politikerne i først By- og Kulturudvalget og sidenhen i Byrådet skal tage stilling til senere i år.

Allerede i efteråret modtog forvaltningen 45 ideer, forslag og bemærkninger, oplyser kontorchef Jeanette W. Olsen og tilføjer i en mail til avisen:

- Der indkom desuden kommentarer fra 39 borgere på borgermødet (i Dalumhallen, red.) den 15. januar. Disse dækker flere emner og er derfor opdelt i 60 bemærkninger. Herudover har vi modtaget en række mails efterfølgende og nogle henvendelser til rådmanden (Jane Jegind fra Venstre, red.) også.

Kontorchefen fortæller, at arbejdet med at behandle de mange henvendelser er i fuld gang. Hvornår embedsfolkene når så langt, at en sag kan foreligges politikerne, tør hun ikke sige på nuværende tidspunkt.

Men bliver det i år?

- Ja, det gør det. Det bliver også inden sommerferien, siger hun.

I første omgang skal politikerne sende kommuneplantillægget i otte ugers høring, inden det kan vedtages endeligt. Sidenhen skal der vedtages lokalplaner, der muliggør de konkrete byggerier på området.

Hvornår sker det?

- Det ved jeg ikke på nuværende tidspunkt, oplyser Jeanette W. Olsen, der af samme årsag heller ikke kan blive konkret omkring, hvornår selve byggeriet kan gå i gang.

Kontorchef: Tidsplanen kender vi ikke endnu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce