Byplan-kontoret er ved at gennemgå de mange henvendelser om Dalum Papir.

Byplan er det kontor hos Odense Kommunes By- og Kulturforvaltning, der lige nu sidder og arbejder på højtryk med at gennemgå de mange borgerhenvendelser om Dalum Papir, der allerede er kommet.

Og det er også Byplan, der skal forberede den sagsfremstilling om et tillæg til kommuneplanen, politikerne i først By- og Kulturudvalget og sidenhen i Byrådet skal tage stilling til senere i år.

Allerede i efteråret modtog forvaltningen 45 ideer, forslag og bemærkninger, oplyser kontorchef Jeanette W. Olsen og tilføjer i en mail til avisen:

- Der indkom desuden kommentarer fra 39 borgere på borgermødet (i Dalumhallen, red.) den 15. januar. Disse dækker flere emner og er derfor opdelt i 60 bemærkninger. Herudover har vi modtaget en række mails efterfølgende og nogle henvendelser til rådmanden (Jane Jegind fra Venstre, red.) også.

Kontorchefen fortæller, at arbejdet med at behandle de mange henvendelser er i fuld gang. Hvornår embedsfolkene når så langt, at en sag kan foreligges politikerne, tør hun ikke sige på nuværende tidspunkt.

Men bliver det i år?

- Ja, det gør det. Det bliver også inden sommerferien, siger hun.

I første omgang skal politikerne sende kommuneplantillægget i otte ugers høring, inden det kan vedtages endeligt. Sidenhen skal der vedtages lokalplaner, der muliggør de konkrete byggerier på området.

Hvornår sker det?

- Det ved jeg ikke på nuværende tidspunkt, oplyser Jeanette W. Olsen, der af samme årsag heller ikke kan blive konkret omkring, hvornår selve byggeriet kan gå i gang.

  • Blichfeldt_Rune

    Af:

    Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus i 2004. Samme år ansat på Fyens Stiftstidende. Siden 2005 på Odense-redaktionen. Har siden 2007 især dækket byudvikling. herunder emner som Odense Letbane og ombygningen af Thomas B. Thriges Gade.

Mere om emnet

Se alle
1
Politikere har lyttet: V og S åbner dør på klem for mere natur ved Dalum Papir

Politikere har lyttet: V og S åbner dør på klem for mere natur ved Dalum Papir

Forening: - Et skridt på vejen, men langt fra nok

Forening: - Et skridt på vejen, men langt fra nok

Kritiske naboer om ny grøn melding: Det lyder rigtig godt

Kritiske naboer om ny grøn melding: Det lyder rigtig godt