Forpagter i Odense Golfklub troede på, at gammel gæld kunne afvikles, men fik ikke lov at køre videre

Lars H. Rosener, der netop er gået konkurs som forpagter i Odense Golfklub, er ked af den situation, han med konkursen har sat Odense Golfklub og dens medlemmer i.

- Jeg har af forskellige årsager været belastet af gammel gæld fra min tid med en shop i Svendborg Golfklub. Der var lavet en plan for afviklingen af gælden, og det første år som forpagter i Odense Golfklub gik særdeles fornuftigt.

- Perspektiverne så gode ud, hvorfor jeg regnede med over en syv-otte årige periode at kunne afvikle gælden. Den tålmodighed havde banken desværre ikke. Jeg skulle afvikle gælden i så stor hast, at det slet ikke kunne hænge sammen - heller ikke selv om jeg var meget tilbageholdende med at give mig selv løn, fortæller Lars H. Rosener.

Han har i tidligere vinterperioder arbejdet som tømrer, og han har nu igen fået et job i tømrerfaget.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er politisk reporter på Odense-redaktionen med fokus på byrådet og løfter mange andre Odense-historier - med et lille sidespeciale i parkeringsforhold. Droppede efter eget ønske en plads i bladets ledelse for at blive aktiv reporter. Golf er en stor fritidsinteresse, og når der er tid, skriver jeg om emnet - både om lokale forhold og golf på verdensplan. Jeg er gift og har to voksne børn.

Mere om emnet

Se alle
Forpagter i Odense Golfklub går konkurs

Forpagter i Odense Golfklub går konkurs