Skønhed

Få muligheden for at få en make-over der kan forvandle dig fra top til tå og blive en friskere og smukkere udgave af dig selv.

Mangler du inspiration til at blive den smukkeste udgave af dig selv?

- Ugeavisen Odense giver dig nu chancen for at opleve, hvordan man med få justeringer kan blive forvandlet fra top til tå og gå ind i 2018 som et helt nyt jeg...

I samarbejde med Magasin Odense, Tine Balle & team Hair studio samt Klinik N'AGE er vi gået sammen om at forvandle en odenseansk kvinde fra top til tå og søger derfor en kvindelig model i alderen fra 35 - 55 år, som har et brændende ønske om at blive en friskere og smukkere udgave af sig selv.

Sådan ansøger du om at få en make-over

For at ansøge om en make-over skal du sende en mail til rl@nage.dk med et vellignende foto af dig selv, både af dit ansigt og et i fuld figur samt en kort beskrivelse af, hvem du er, hvilke udfordringer du oplever i hverdagen ift. hår, tøj og ansigt, samt telefonnummer, og hvorfor vi lige netop skal vælge dig.

Vi skal have din ansøgning senest fredag den 19. januar kl. 10, herefter trækkes den heldige model.

For at ansøge som model skal du sende en mail til rl@nage.dk med et vellignende foto af dig selv, både af dit ansigt og et i fuld figur samt en kort beskrivelse af, hvem du er, hvilke udfordringer du oplever i hverdagen ift. hår, tøj og ansigt, og hvorfor vi lige netop skal vælge dig. Derudover skal du være indstillet på at gennemgå en fuld make over. Naturligvis under kyndig vejledning. Vi skal have din mail senest fredag den 19. januar kl. 10. Husk at skrive telefonnummer i din mail, så vi nemt kan komme i kontakt med dig, hvis du er den heldige make-over modtager.

Selve make over forløbet indebærer et besøg hos Tine Balle og Team hair studio, hvor I sammen finder den styling og frisure, der passer dig.

Hos Klinik N'AGE bookes du ind til en for konsultation, hvor man gennemgår de muligheder, du har for at forbedre dit udseende og blive en friskere udgave af dig selv samt booking af behandlinger. Dette kunne f.x. være behandling med Restylane, Botulinum Toxin eller lignende.

Efterfølgende bookes du ind hos Magasins kyndige Lingeri ekspert og Personlige shopper, som klæder dig på fra inderst til yderst med moderigtigt tøj og lingeri.

Forløbet følges af Ugeavisen Odense, og ved at deltage i konkurrencen om denne store forvandling, siger du også ja til at stille op ved en stort event mandag den 5. februar kl. 17.30 - 20.30 hos Klinik N´AGE, Filosofgangen 24. Her vil din forvandling blive vist frem foran de fremmødte gæster. Dine indsendte før billeder vil også blive brugt i forbindelse med omtalen af din makeover i Ugeavisen Odense samt ved præsentationen på eventet den 5. februar 2018.

  • Af: