Kom i form: Løb gratis med i løbeklubber

Onsdag aften er der gratis løbetræning fra Odense Gymnastik Forening i Bolbro. Her er det fra fortræningen til Eventyrløbet. Arkivfoto: Kim Rune

Kom i form: Løb gratis med i løbeklubber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fem løbeklubber i Odense tilbyder gratis fællestræning, og årets første finder sted onsdag aften hos Odense Gymnastik Forening (OGF) i Bolbro.

Det kan være svært for mange selv at komme i løbeskoene og ud i det kolde vejr, men så er der heldigvis hjælp, når fem løbeklubber i Odense går sammen om at tilbyde fællestræning og vel at mærke gratis.

De fem løbeklubber er Sanderum Motion, OGF Motion, Fjordager Motion, Løbeklub i TPI (Tarup Paarup IF) og Korup Motion, og de tilbyder én fællestræning ugentligt på skift mellem klubberne.

Her får alle varierende træning på forskellige tidspunkter forskellige steder i Odense, og det er en god måde at komme i form på, mener klubberne. Forudsætningen for at deltage er, at man kan løbe cirka tre kilometer uden stop ved opstart.

Opstarten finder sted onsdag den 7. februar klokken 18.30 hos OGF Motion i Bolbro. Information og tilmelding står Sanderum Motion for, og vil man være med skal man sende en mail til odense.forloeb@gmail.com, og man skal opgive navn, mail, telefon, hvor langt man kan løbe og på hvilken tid. Så giver det de fem klubber mulighed for at placere folk i de rigtige grupper.

Deltagerne modtager en løbskalender og træningsprogram, så man hele tiden kan se, hvor fællestræningen finder sted.

Kom i form: Løb gratis med i løbeklubber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce