Opdateret kl. 20.50

Cyklist ramt bagfra af bilist, hvorved han slog hovedet ned i asfalten. Han havde ikke cykelhjelm på og har pådraget sig kraniebrud og indre blødninger i hovedet.

En 70-årig mandlig cyklist fra Odense er onsdag aften fortsat i kritisk tilstand, efter at han tidligere på dagen omkring klokken 15.30 blev påkørt af en bilist.

Det skete i rundkørslen ved Læssøegade, Hunderupvej og Sejerskovvej lige ved Jensen's Bøfhus, hvor den 70-årige mand kom cyklende. De foreløbige undersøgelser foretaget af politiet og en bilinspektør viser, at den 70-årige kan have skåret ind over vejbanen i rundkørslen, hvorved han blev ramt bagfra af en 61-årig bilist.

- Selv om det sker med forholdsvis lav hastighed slår cyklisten hovedet ned i asfalten, og han havde ikke cykelhjelm på, siger vagtchef Thomas Bentsen, Fyns Politi.

Den 70-årige blev kørt til Odense Universitetshospital, og onsdag aften lød meldingen, at han har pådraget sig kraniebrud og har indre blødninger i hovedet.

Allerede på ulykkesstedet kunne sundhedspersonalet konstatere, at han havde pådraget sig alvorlige hovedlæsioner og mistet en del blod.

- Hans tilstand er kritisk. Ikke nødvendgvis livstruende, men kritisk, siger vagtchefen.

Ifølge vagtchefen er de pårørende underrettet.

Hvor godt en uge siden blev en 85-årig mand hårdt kvæstet og mistede det ene ben efter at være blevet ramt af en bus i krydset Østre Stationsvej og Thomas B. Thriges Gade i Odense. Lægerne var efter ulykken nødt til at amputere mandens ben.

  • Vestesen_Bjarke_(2015)_010

    Af:

    Kriminalredaktør