Købt af TV2: Odense Sommerrevy rykker hjem i stuerne

Snart bliver det muligt at se eller gense dette års Odense Sommerrevy, når den vises på landsdækkende tv. Foto: Vibeke Volder

Købt af TV2: Odense Sommerrevy rykker hjem i stuerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Snart bliver det muligt at se eller gense dette års Odense Sommerrevy, når den bliver vist på landsdækkende tv.

Var du en af de mange tilskuere, der undrede dig over, at et stort kamera fløj rundt oppe under teltdugen under to af forestillingerne til Odense Sommerrevy?

Med 20.000 solgte billetter har dette års sommerrevy på Engen i Fruens Bøge i forvejen sprængt alle rammer for revydirektør Lars Arvads forventninger. Og netop som han troede, det ikke kunne blive bedre, får hele landet snart mulighed for at se eller gense Niels Olsen, Bodil Jørgensen og alle de andre skuespillere.

Ligesom Cirkusrevyen skal Odenses revy nemlig vises på landsdækkende tv.

- Jeg kan bekræfte, at produktionsselskabet STV, som også laver Cirkusrevyen, har optaget sommerrevyen til TV2, siger Lars Arvad og tilføjer, at det er svært at holde skjult, eftersom 1400 mennesker har set kameraerne og tv-holdet under to af revyens forestillinger.

Kan øge billetsalget

Sommerrevyen forventes både at blive vist på TV2s hovedkanal og TV2 Charlie.

- Det betyder meget for revyen at komme så bredt ud, som man vil gøre på landsdækkende tv. Det er vi selvfølgelig glade for, da vi stadig er en ung og ny revy, og kendskabsgraden til os kan jo kun blive bedre af at blive vist over hele landet, siger Lars Arvad.

Revyen blev optaget på en god aften uden talefejl, fortæller en af avisens reportere, der var til stede. Selvom revydirektøren vurderer, at det kan have en negativ effekt på billetsalget, hvis revyen vises på tv flere år i træk, så håber han, at tv-debuten kan trække endnu flere gæster ind i teltet på Engen i næste sæson.

- Jeg ved, at andre revyer har haft lidt bøvl med det, hvis det bliver en tradition, at man bliver bliver vist i fjernsynet, for så gider folk måske ikke køre ud og se forestillingen. Men vi er så ny en revy, at jeg er sikker på, det vil være en gevinst for os at blive vist på tv og nå bredere ud.

Indtil videre er det kun planen at vise en enkelt sæson af revyen på tv, men Lars Arvad afviser ikke at lade næste sæson løbe over skærmen også.

Mens aftalen med TV2 udbreder kendskabet, giver den imidlertid ikke ekstra i penge i revykassen, fortæller Lars Arvad. TV2 betaler i stedet et beløb til de medvirkende skuespillere.

Tredje gang er lykkens gang

TV2 har fulgt Odense Sommerrevy siden første sæson i 2016, og det var kvaliteten af årets forestilling, som gjorde udfaldet.

- I år synes vi, at besætningen er blevet så stærk, og at revyen nu har nået et kvalitetsniveau, at den kan appellere så bredt, som TV2s hovedkanal gerne vil, forklarer Anette Rømer, der er chef for indkøb på TV2.

Efter en svær start med to års skuffende billetsalg er Odense Sommerrevy altså ved at vokse sig stor.

- Vi kommer op i superligaen med det her år, og det kan vi mærke. Det er en kæmpe lettelse, at det er lykkes, siger Lars Arvad, som selv står på revyscenen og altså snart også toner frem på tv-skærmene hjemme i stuerne.

Hvornår revyen bliver sendt på TV2 er endnu ikke besluttet, fortæller Anette Rømer, TV2.

- Det er muligt at det bliver enten i efteråret eller på den anden side af jul, hvor familien Danmark sidder og hygger sig lidt mere foran fjernsynet, end de gør ved midsommer.

Købt af TV2: Odense Sommerrevy rykker hjem i stuerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce