Klistret og ulækkert


Klistret og ulækkert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DET var tidligt om morgenen, lidt tidligere end normalt hvor jeg får min avis ind gennem min brevkassei døren.

Der lød en usædvanlig støj fra døren, og på den tid om morgenen, hvor man alligevel er ved at vågne, reagerer man på ukendte lyde.

DET viste sig at være avisbudet fra Fyens Stiftstidende, som kæmpede med at få avisen igennem brevsprækken.

Nu er min brevsprække af dimensioner så selv søndagsudgaven af FS kan smutte uhindret igennem. Især her i sommertiden hvor den i perioder godt kan være lidt tyndbenet.

Men hvorfor havde budet nu disse uvante problemer med at få min avis leveret?

NU viste det sig, at det ikke kun var avisbudet, der havde problemer, for da jeg skulle trække min avis ud af brevsprækken måtte jeg kæmpe for at få min avis.

GENNEM glasdøren kunne jeg se at der ikke var nogen på den anden side, der holdt igen, så det måtte være avisen, der var noget helt specielt ved, for det var aldrig sket for mig før.

JEG fik med megen møje og besvær min avis indendøre og undrede mig over, hvorfor det nu netop i dag skulle være så besværligt. Det måtte undersøges.

HOS os har vi den faste regel, at jeg tager 1. sektion med på arbejde og læser den i min middagspause og lader sektion to blive hjemme så min kone, engang op ad formiddagen når hun får øjne, har den til morgen - eller formiddagskaffen.

Hun er indfødt odenseaner og sluger selvfølgelig alt råt, for der kunne jo være sket et eller ander i Oluf Bagers Gade. Det er godt nok ikke ret tit, men man ved jo aldrig.

MEN netop denne dag hvor avisen var så genstridig fordi den klistrede sig til brevsprækken, blev jeg interesseret. Hvad var årsagen?

Jeg måtte selvfølgelig, nysgerrig som jeg er, bladre igennem sektion 2, for sektion 1 ville jeg jo senere få tid til at gennemlæse i mine pauser på jobbet.

OG så sker det. Her på debatsiderne ser jeg en så klistret og ulækker kærlighedserklæring fra Niels Th. Nielsen til Anker Boye, så man skal lede længe efter noget der bare tenderer dette.

Først havde jeg mistanke om, at det var Bent Skougaard-Jørgensen,der havde sendt et læserbrev under falsk afsender, men alligevel, det kunne han vist ikke finde på.

NU står man tilbage med det spørgsmål: Hvad i alverden vil Niels Th. Nielsen opnå, og hvad i alverden har han at gøre i byrådet?

Når han nu klæber sig så tydeligt op ad Anker er det jo svært for os vælgere at se, hvor han har sine visioner og ideer. Ambitioner kan der tydeligvis ikke være tilbage, så kære Niels, du gider ikke mere.

NU er tiden inde til, at du siger tak for alle de dejlige kroner du har skrabt sammen, betalt af Odenses borgere og så må det vist vær tak for alt.

Per Egholm bor Chr. Lunds Alle 22, Dyrup, Odense SV

Klistret og ulækkert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce