Klar til testkampe inden VM i Odense


Klar til testkampe inden VM i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I juni er Odense Congress Center vært for international turnering i kørestolrugby. En test, inden Odense næste år er VM-vært

Odense: I dagene fra 6. til 9. juni er Odense Congress Center vært for en stor international turnering i kørestolsrugby – 2013 Denmark Wheelchair Rugby Challenge.

Det danske landshold, der blandt andet tæller to fynske spillere, arbejder i øjeblikket frem mod et meget klart mål i Odense. Nemlig VM i kørestolsrugby, som afvikles i Odense næste år i august.

Men inden næste års VM gælder det altså næste måneds testturneringen i Odense.

Turneringen er ikke alene en vigtig lejlighed til at afprøve det organisatoriske set-up forud for VM. Det giver også det danske landshold en gylden mulighed for at teste formen mod verdens absolut bedste rugbynationer.

Den danske landsholdstrup, som p.t. ligger nr. 12 på verdensranglisten tæller bl.a. den fynske spiller Mads Eriksen og anfører Thomas Pagh, der er vokset op i Odense.

37-årige Mads Eriksen kørte i 2002 galt på den fynske motorvej. Han brækkede nakken og blev lam fra brystet og ned.

Også 41-årige Thomas Pagh er rygmarvsskadet. Han kom til skade i forbindelse med et overfald i 1998.

Kørestolsrugby er opfundet og udviklet i Canada og USA sidst i 1970’erne i kølvandet på Vietnamkrigen, hvor mange unge mænd fik skader på rygmarven.

Klar til testkampe inden VM i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce