Klar start finale


Klar start finale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LÆSERGOLF: 240 mænd og kvinder er med på Hollufgård i dag
HOLLUFGÅRD: Når morgenhanen galer, er det kun at håbe, at den ikke får regnen galt i halsen. For dagens vejrudsigt kunne være bedre.

- Men da de jo laver den om konstant, er det bare at håbe det bedste, mener sekretæren i Odense Golfklub, Vita Nielsen, før dagens finale, der begynder i morgengryet - 6.30 - og først slutter ud på aftenen.

240 læsere er med i den lange karavane gennem Hollufgård-naturen - og A-rækken, den bedste, byder blandt andet på gensyn med sidste års vinder, Vestfyns Bjørn Kirkegaard, der i fjor understregede den gamle sandhed om, at de store golftur- neringer først begynder på 10. hul på sidstedagen! Kirkegaard var fem slag bagud efter 9. hul - men spillede stærkt på hjemturen og løb med sejren.

Søndagsblod

I sagens natur er Kirkegaard blandt dagens favoritter - men det er også lokale spillere som Peter Birger Jensen, Per Bruun Fammé og Kim Böttcher med handicaps på henholdsvis 1.0, 3.1 og 3.2. Og hvad kan A-rækkens enlige kvinde, Odenses Marijke Myhring, mon finde på? I kvalifikationen slog hun alle herrerne, og Marijke lugter søndagsblod på Hollufgårdbanen, der er svært, men fair sat op, og som i den våde sommer kræver gode golfslag, hvis man vil vinde.

- Tja, det kan blive en dreng, men det kan også blive en pige. Dagsformen vil afgøre det, mener klubsekretær Vita Nielsen.

Hædersgæsten

Stiften Golf Cup blev født en mørk vinterdag i Norrköping, Odenses svenske venskabsby, da redaktør Jan Rådegård fra Norrköpings Tidningar for mange år tilbage foreslog sine danske avisvenner at kopiere NT-Golfen, en stor svensk succes, der i år har sat rekord med hele 1400 deltagere.

Men mens svenskerne spiller i tomandshold - altså foursome - og kun lader hvert femte hold slippe igennem til finalen, er betingelserne mere menneskelige i Stiften Cup, hvor hver tredje kommer med.

- I Sverige er foursome meget populær, men det er helt fint, at I gør det på en anden måde, og jeg kan kun glæde mig over at have givet jer en god idé, siger redaktør Rådegård, der i anledning af 10-året for den første Stiften Cup er avisens hædersgæst til dagens finaler.

Klar start finale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce