Klar bane til Stiften Golf Cup

Stiften Cup 2007: Arne Dyrholm, den elegante tekniker fra fodboldklubben B1913's storhedstid, var blandt de mange, der kvalificerede til søndagsfinalen. I uge 30 går det løs igen - med den 14. udgave af avisens læserturnering.
Foto: JØRGEN HANSEN

Klar bane til Stiften Golf Cup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så er der læsergolf for 14. gang. Tilmeldingen åbner i dag, og også begynderne er meget velkomne.

HOLLUFGÅRD: Golf er for alle, og det er avisen også - så hermed kaldes alle golfspillende abonnenter af hus til den 14. udgave af den fynske nyklassiker, Stiften Golf Cup, på Hollufgård-banen i uge 30.

Enhver, som er fyldt 18 år på matchdagen, og som er medlem af en fynsk golfklub, kan deltage - matchfee er den samme, uanset klub - og som sædvanlig kommer avisens trofaste læsere med til særpris. Ikke-medlemmer af Klub Fyn må betale ekstra. For pengene får man én eller to runder, alt efter om man når finalen, plus frokost og diverse forfriskninger - og finaledeltagerne får hele traktementet nok en gang uden ekstrabetaling.

Sport og hygge

- Vi glæder os til igen at lægge græs til Stiften Cup, og vi håber også, at langt flere af golfens begyndere har lyst til at være med, siger Ivan Løvstrup, direktør i Odense Golfklub, hvis anlæg har været rammen om avisens læserturnering siden den første i 1995.

- Stiften Cup er både en sportslig og en hyggelig begivenhed, og netop derfor er den en enestående mulighed for begyndere og for andre med et højt handicap for at være med i en turnering og i en uhøjtidelig atmosfære lære, hvad det vil sige at spille match, mener Ivan Løvstrup.

Fiffige greens

Begynderne og andre, der har flere end 36 ekstraslag med sig ud, spiller to gange ni huller på Odenses Golfklubs lille bane. Den er kortere end 18 huls-banen, men principielt ikke lettere. Dels findes nogle af anlæggets mest tricky og fiffigt anlagte greens faktisk på 9 hullers-banen - og dels får man ikke så mange ekstraslag som på den store bane.

Tro bare om

- Så spillere, der tøver med at stille op, fordi de frygter at spille sig for langt ned i handicap på vores lille bane, kan godt tro om. Det kræver godt spil, hvis det skal lykkes, mener Odense Golfklubs direktør.

Gavekort til 10.000

De første slag i årets Stiften Cup slås mandag morgen den 21. juli, og finalerne spilles søndag den 27. juli. Her overrækkes præmierne fra alle spilledage, og blandt samtlige deltagere trækkes tillige lod om et 10.000 kroners gavekort til en golfrejse med DFDS og en række gavekort på hver 1000 kroner til Odense City.

Næsten 600 læsere kan være med, og tilmeldingen begynder i dag efter først til mølle-princippet - klik ind på www.fyens.dk/golf.

Klar bane til Stiften Golf Cup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce