Kioskejer fik fortænder slået ud


Kioskejer fik fortænder slået ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SEDEN: En 37-årig mand fra Odense blev i går varetægtsfængslet i tre uger, sigtet for at have slået fortænderne ud på indehaveren af en kiosk på Rugløkkevej 4 i Seden.

Den 37-årige hævdede i retten, at han opholdt sig på gågaden i centrum på det tidspunkt, overfaldet i Seden fandt sted, men den forklaring fandt dommeren ikke troværdig.

Indehaveren af kiosken mistede sine to fortænder mandag eftermiddag ved 15.30-tiden, og både han og en kvindelig ansat har over for politiet peget på den 37-årige som gerningsmanden.

Den 37-årige protesterede ikke over fængslingen.

Han var ifølge politiets oplysninger allerede i søndags i butikken, hvor han både generede en ung pige bag disken og undlod at betale 35 kroner.

Om mandagen kom han igen for at betale sin gæld, men der udviklede sig et skænderi med indehaveren. Denne var blandt andet vred over, at kunden omtalte den unge kvindelige ekspedient som "luder", og derfor ville han bortvise den 37-årige.

Det udløste mindst et knytnæveslag på munden og kostede indehaveren to fortænder.

Billeder af indehaveren med sin T-shirt indsmurt i blod blev vist frem i retten.

Den sigtede har fået tre domme for vold siden 1997. For to år siden blev han idømt tre måneders fængsel. Han er prøveløsladt fra afsoningen, og nu vil anklagemyndigheden kræve, at reststraffen skal udløses, når denne sag skal for retten.

Kioskejer fik fortænder slået ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce