Kiosk får forbud mod ølsalg til bumser


Kiosk får forbud mod ølsalg til bumser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

CITYPATRULJE: Ejer kan beskyldes for at drive smugkro, hvis hans kunder drikker uden for kiosken
CENTRUM: En kioskejer i Vestergade må ikke sælge øl til områdets mange fulderikker, hvis de drikker det uden for forretningen eller i porten over for og ved siden af.

Gør han det alligevel, risikerer han at blive beskyldt for at drive smugkro.

Det er den nyoprettede specialpatrulje, citypatruljen, under Odense Politi, som i et forsøg på at komme drikkeriet blandt misbrugerne i gågadesystemet og på hjørnet af Vestergade og Pantheonsgade til livs.

Udskænkning

- Det har karakter af udskænkning, hvis de drikker lige uden for forretningen. Derfor bliver det i restaurationsloven betegnet som smugkrovirksomhed, siger vicepolitiinspektør Finn Reifling, som også leder den nye citypatrulje fra nærpolitiet i centrum.

Påbuddet er udstedt til kiosken BT-Centralen, og ejeren risikerer at blive idømt bøder, hvis han ikke overholder det.

- Han skal hver gang sige til de folk, der kommer for at købe øl, at de ikke må drikke det uden for hans forretning, siger Finn Reifling.

Det er ejeren af kiosken meget utilfreds med.

- Hvad kan jeg gøre? Hvis politiet tvinger mig til ikke at sælge øl, kan jeg lukke butikken. Så går kunderne i stedet i 7-Eleven eller brugsen, siger Muhammed Rasheid, BT-Centralen, mens han opgivende slår ud med armene.

Tjener alt på øl

Han peger lige så opgivende over på porten ved siden af Nybolig i Vestergade, hvor mange af de øldrikkende personer står og ind imel- lem råber efter forbipasserende.

- Jeg kan jo ikke vide, om dem, der drikker øl derovre, har købt dem hos mig eller hos 7-Eleven eller hos Netto, siger Muhammed Rasheid.

Han har gennem et års tid ejet kiosken, og havde aldrig forestillet sig, at han fik restriktioner mod at sælge øl.

- Jeg kan ikke overleve, hvis jeg ikke sælger øl. Sammen med cigaretter er det det meste af det, jeg omsætter, siger den vrede kioskejer.

- Så skal politiet fortælle, hvad jeg skal sælge, når jeg ikke må sælge øl, siger Muhammed Rasheid.

Kiosk får forbud mod ølsalg til bumser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce