Den folkekære sanger blev tirsdag aften indlagt på OUH på grund af komplikationer med ny medicin.

Det vælter ind med tilkendegivelser på Kim Larsen og Kjukkens facebook-side, efter at den folkekære sangers impresario Jørn Jeppesen for kort siden skrev, at Kim Larsen i aftes blev indlagt på OUH.

- Kim Larsen blev i aftes indlagt på hospitalet i Odense. Der opstod komplikationer i forbindelse med omlægning til ny medicin. Situationen er nu under kontrol, og Kim Larsen forventes snart frisk igen, skriver Jørn Jeppesen, der understreger, at han ikke har yderligere kommentarer.

Det har sangerens talrige fans til gengæld:

"Rigtig god bedring til Lune Larsen". "God bedring gamle hankat" og "Rigtig god bedring Kim, alt det bedste til dig og dine venner", lyder nogle af beskederne i den medfølgende tråd.

De opmuntrende ord ledsages af et tætpakket koncertprogram, der allerede i januar byder på ni udsolgte koncerter for det populære musikalske ikon. I det hele taget er det ikke muligt at komme til at høre sangeren live før 28. juni, hvor han spiller på Den Grønne i Nyborg. To store koncerter i Odeon i marts plus de to traditionelle koncerter i Den Fynske Landsby er alle udsolgt og blev det på rekordtid.

  • Michael Bager

    Af:

    Uddannet journalist fra DjH, ansat på Fyens Stiftstidende siden 1997 og senest tilknyttet Kultur- og Odense-redaktionen.