En af Odenses mest kendte rockere, Peter Kjerbye Nygaard, kan nu skrive et eks foran sit tidligere liv med Hells Angels og ungdomsafdelingen AK81.

For ifølge Peter Kjerbye Nygaard er det slut med at være medlem af klubben.

- Der er ikke noget dramatik i det. Jeg meldte mig ud af klubben for en 14 dages tid siden af personlige årsager. Så jeg er altså ikke med i Hells Angels mere, siger Peter Kjerbye Nygaard, der siden sine første vilde år som en af fronfigurerne i AK81, har stiftet familie.

Tirsdag blev han ved landsretten i Odense idømt syv måneders fængsel for et voldeligt overfald i trafikken i Odense tilbage fra april 2013, hvor tre mænd med indvandrerbaggrund udpegede ham som gerningsmanden. Blandt andet ved hjælp af Nygaards daværende facebook-profil.

Det fik ham til at lukke profilen, og nu lukker han altså også døren til rockernes klubhus på Petersmindevej.

Men dog ikke mere end at han stadig kan komme i klubben, hvis han vil besøge nogle af sine gamle venner. (oms)

- Jeg kan sagtens komme på besøg hvis jeg vil, så som sagt er der ingen dramatik, siger han til dagens udgave af Fyens Stiftstidende.

Peter Kjerbye Nygaard var et af omdrejningspunkterne da Hells Angels og AK81 i 2008 og 2009 lå i åben krig med flere grupper af kriminelle indvandrere fra Vollsmose.

  • Thomsen_Erik_(2015)_006

    Af:

    Odenseredaktør på Fyens Stiftstidende Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus juni 1996 Har tidligere skrevet bl.a. bykulturstof og gennem en årrække kriminalstof som kriminalredaktør på avisen. Leder Odense-redaktionens 11 journalister, der hver dag dækker hele Odense Kommune

Mere om emnet

Se alle

HA-rocker fik ingen hjælp af landsretten