Bodybuildertype ringede på hos 69-årig mand og bandt ham og låste ham inde på badeværelse, hvorefter han stjal hans bil og dankort.

Fyns Politi eftersøger stadig en mand, som søndag aften begik røveri mod en 69-årig mand i Odense.

Søndag klokken 20.48 fik politiet anmeldelse om et hjemmerøveri, der var sket nogle timer forinden på Øksnebjergvej i Odense M. Her bor en 69-årig mand, og da det ringede på hans hoveddør, og han åbnede den, stod han over for en maskeret mand med en pistol i hånden.

Manden tvang ifølge politiet den 69-årige ind i huset, hvor de to kom op at slås. Overfaldsmanden tabte sin pistol, men han var også bevæbnet med en kniv, og han bandt den 69-årige på hænder og fødder, før han låste ham inde på badeværelset.

Derefter stak overfaldsmanden af i den 69-åriges bil - formentlig også med hans dankort. Det lykkedes efter et par timer den 69-årige at slippe fri og flygte gennem badeværelsesvinduet og over til sin nabo, hvorfra han ringede til politiet.

Sent søndag aften havde Fyns Politi fundet bilen ikke så langt fra gerningsstedet, men politiet eftersøger stadig overfaldsmanden.


Han beskrives som formentlig dansker, bodybuildertype og cirka 25 år gammel.

Han var iført en sort jakke, som var lukket med træspænder i hvide snore, og gik i cowboybukser og snøresko. På hovedet bar han en sort hue.

Oplysninger i sagen kan gives til Fyns Politi på telefon 114.

  • Klingenberg_Kenneth_(2015)_15

    Af:

    Jourhavende på Fyens.dk og vinskribent

Mere om emnet

Se alle
3
22-årig anholdt i sag om voldsomt hjemmerøveri

22-årig anholdt i sag om voldsomt hjemmerøveri

2
Hjemmerøveri: Bundet og låst inde på toilet

Hjemmerøveri: Bundet og låst inde på toilet