Stress

Karina tilbyder stressvejledning og "Kropskontakt" træning

Karina Anov Chapman gik ned med stress for tre år siden. I dag har hun startet virksomheden Linedanserinde.dk, hvor hun tilbyder stressvejledning samt kropskontakt-mindfultræning og bevægelse.

- Jeg er uddannet stressvejleder hos "Stressakademiet" og har specialiseret mig i den stress, kvinder oplever, når de, som jeg selv gjorde, konstant forsøger at leve op til omverdenens og ikke mindst egne høje krav. Det er desværre en livsstil med grobund for lavt selvværd, massiv selvkritik og en ubarmhjertig skyldfølelse, siger Karina Anov Chapman og forklarer lidt om sine arbejdsmetoder:- Med udgangspunkt i perfektionisme, forventninger, selvværd og selvkritik, finder vi sammen grunden til, at du føler dig hægtet af i dit eget liv. Og sammen finder vi vejen ud, til et liv mere i overensstemmelse med dine indre værdier og større selvforståelse og kærlighed. Jeg har selv været ramt af stress og stod alene med stressen uden værktøjer og støtte fra en professionel. Jeg kender således om nogen frustrationerne, når overblikket forsvinder, og det er svært at erkende, at man er overbelastet, og at det er på høje tid at stoppe op, lære nye måder at håndtere livet på og genskabe god balance og trivsel både privat og i job.

Linedanserinde.dk

Linedanserinde.dk v/ Karina Anov ChapmanTjørnevej 3

www.linedanserinde.dk

Facebook: Linedanserinde samt Kropskontakt

Kun for kvinder

Karina behandler ved hjælp af vejledningssamtaler og hjælper kvinder med alle niveauer af stress - fra træthed og manglende energi til decideret stressnedbrud. Et individuelt forløb strækker sig som regel over ca. 3-4 måneder med 7 møder. Forløbet kan eventuelt forlænges, hvis du ønsker at supplere med efterfølgende coaching og opfølgning på de nye vaner, der skal styrke din robusthed overfor stress i fremtiden.

 Jeg har selv været ramt af stress og stod alene med stressen uden værktøjer og støtte fra en professionel.

Karina Anov Chapman

Blid træning

- Jeg tilbyder også en træningsform, jeg kalder "Kropskontakt". Det er blid træning for stress-ramte og/eller pressede kvinder med et ønske om at være mere tilstede i deres krop. Træningen er udviklet specielt til stressramte kvinder og indeholder bl.a. elementer fra yoga, pilates, mindfulness og meditation samt vejledning ud fra min baggrund som uddannet stressvejleder og tidligere stressramt. På kurset bruges meditation og afslapnings-øvelser, som de primære værktøjer. Fokus er på nervesystemet, og hvordan hjernen kan trænes til at blive bedre til at håndtere stress. Der arbejdes ligeledes med at styrke især din kerne - mave, ryg, bækkenbund - via rolige øvelser, der samtidig udfordrer din bevægelighed. Undervejs vil der blive arbejdet med temaer omkring den pressede krop og psyke, siger Karina Anov Chapman.

  • Af: