Kaos på skole for kvikke børn

Hovedindgangen blev droppet og bagvejen taget i brug, da der i går blev holdt ekstraordinært bestyrelsesmøde på Mentiqa i Vestergade. Det er en skole for børn med særlig høj begavelse. Ingen ville kommentere mødets indhold.
Foto: John Fredy

Kaos på skole for kvikke børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bestyrelsen på skolen for særligt begavede, Mentiqaskolen i Odense, slår revner.

ODENSE: Der hersker kaotiske tilstande på Mentiqaskolen for særligt begavede børn i Odense.

Således har tre bestyrelsesmedlemmer ifølge næstformand Søren Storm Kastrup trukket sig på et krisestormøde i lørdags med 50 deltagere.

Den nu tidligere næstformand er selv blandt de tre.

- Jeg har villet noget andet end flertallet i bestyrelsen, siger han.

Undervisning droppet

De kaotiske tilstande hersker ikke kun i bestyrelseslokalet, men også på skolens gange.

Både skoleleder Randi Sørensen og dennes stedfortræder er ifølge Fyens Stiftstidendes oplysninger sygemeldte, så skolen står uden daglig ledelse.

I går var der kun fire voksne på skolen til at tage vare på de cirka 60 elever, og den almindelige undervisning måtte droppes. Randi Sørensen ville i går ikke kommentere ledelsessituationen. Imens udtrykte flere forældre dagen igennem bekymring for situationen for deres børn.

Først på aftenen var der indkaldt til ekstraordinært bestyrelsesmøde på skolen, som har til huse i Vestergade 37, men da avisen mødte op på adressen og fandt de fremmødte på vej ind ad bagindgangen, var de tavse om mødets formål.

- Vi har tavshedspligt, lød forklaringen fra bestyrelsesmedlem Hans Henrik Lauritzen, der først afviste at oplyse sit navn til avisen, men siden ændrede mening.

Afviser splid

Han afviser, at der skulle være intern splid i bestyrelsen.

- Det er i hvert fald ikke tilfældet, siger han.

Eks-næstformand Søren Storm Kastrup fastholder dog, at han har sagt farvel til bestyrelsen.

- Jeg synes, der var kommet så store samarbejdsvanskeligheder, at jeg ikke syntes, der var grundlag for, at jeg kunne blive siddende og arbejde konstruktivt, siger han og uddyber:

- Det, jeg er overrasket over, og grunden til at jeg trækker mig fra bestyrelsen, er, at beslutningerne ikke bliver truffet med udgangspunkt i skolens hverdag, men måske snarere med udgangspunkt i et koncept.

Kaos på skole for kvikke børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce