Kaos i AK81-sag


Kaos i AK81-sag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forsvarerne for de tre tiltalte i en sag om en række voldsomme overfald smed i dag en bombe under sagen. De kræver sagen afvist i byretten.

Det var en noget overrasket forsamling, der i dag lyttede til forsvarerne for de tre tiltalte i en sag om flere overfald. Forsvarerne krævede en pure afvisning af sagen.

Ifølge anklagemyndigheden står de tre mænd med tilknytning til rockermiljøet bag fem episoder, hvor tre biler med indvandrere blev angrebet, en anden indvandrer blev viftet om næsen med en kniv, mens der blev sigtet mod to indvandrere i Skibhuskvarteret med en maskinpistol.

Det er netop anklageskriftet, de tre mænds forsvarere mener er problematisk. Af anklageskriftet fremgår det nemlig ikke tydeligt, hvem af de tre mænd der står bag de enkelte lovovertrædelser. Tværtimod bliver det beskrevet, at de tre mænd var i tæt samarbejde om episoderne.

På den baggrund meddelte forsvarerne ved sagens begyndelse i dag, at de kræver sagen afvist.

Der var sat flere dage af til den omfattende sag, som ventedes afsluttet i marts. Derfor var retsformanden, Dorit Kring, da også tydeligt utilfreds med sagens drejning i dag.

- Det havde været rart med et varsel om dette inden sagens begyndelse. Nu bliver der en del ekstra arbejde at tage fat på, sagde Dorit Kring på vej ud af retssalen.

Forsvarerne kræver en udspecificering af, hvem af de tiltalte der står bag hvilke gerninger i anklageskriftet. Anklageren i sagen mener dog ikke, der er noget problem i de mere generelle vendinger, da det tydeligt fremgår,  at alle tre tiltalte var indforståede med de voldelige handlinger.

Kaos i AK81-sag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce