Kajakklub støtter brysterne


Kajakklub støtter brysterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kajakroere vil lave kajakløb for at støtte god sags tjeneste

Odense: Odense Kajakklub håber at kunne støtte Kræftens Bekæmpelse med tusindvis af kroner, når klubben lørdag den 3. oktober laver kvindekajakløb for at samle penge ind til kampen mod brystkræft.

Håbet er, at mindst 30 personer vil deltage og støtte den gode sags tjeneste, fortæller kasserer i klubben Inge Marie Holland.

- Vi håber på 50, men det kan også være, det er lidt for optimistisk. Det er første gang, vi prøver det i Odense, så vi ved ikke helt, hvad vi kan forvente, siger Inge Marie Holland.

375 kroner for deltagelse

Hver deltager betaler 375 kroner for at deltage i kvindekajakløbet, og for de penge får man deltagelsen samt en trøje. Pengene, fratrukket udgifter til administration og produktion af trøjen, går til Kræftens Bekæmpelse.

- Vi kender alle nogen, der har brystkræft eller har haft det, så vi gør det for at støtte den gode sag, siger Inge Marie Holland.

Hun har endnu ikke tal på, hvor mange tilmeldinger der er nu. Men erfaringen fra andre klubber der laver samme arrangement, eksempelvis i Randers, hvor der for nylig ifølge Inge Marie Holland var 60 deltagere, er, at de fleste tilmeldinger kommer lige op til fristen. Den er på lørdag den 19. september.

Kajakløbet arrangeres i samarbejde mellem Odense Kajakklub, Dansk Kano og Kajak Forbund samt Kræftens Bekæmpelse.

Kajakklub støtter brysterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce