Kajakklub sejler julen ind

Roerne plejer at have pyntet både kajakken og dem selv, når der er Julekajak i Odense. Privatfoto

Kajakklub sejler julen ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sidste år var 70 forskellige pyntede fartøjer, og omkring 300 tilskuere kommet for at se på. I år forventer Odense Kajakklub at der kommer dobbelt så mange, når man den anden søndag i december sejler julen i Odense Havn. Det er tredje år i træk eventen afvikles, og arrangørerne håber på, at gøre det til en fast juletradition med Julekajak.

Det hele starter ved Odense Kajakklub ved Stige Ø, hvor deltagerne pynter deres fartøjer og sig selv, og her er det altså kun fantasien, der sætter grænser. Tidligere har folk klædt sig ud som diverse julegenstande og selveste julemanden. Det forventes, at deltagerne ankommer ved Nordatlantisk Hus på Byens Ø kl. 16:00.

Imens fartøjerne sejler forbi publikum, skal der synges tre julesalmer med hjælp fra en trompetist og en sanger. Nordatlantisk Hus holder ekstraordinært åbent på dagen. Der vil der blive mulighed for, at købe æbleskiver og gløgg. Kl. 17:30 vil fartøjerne sætte kursen tilbage mod Odense Kajakklub, men inden dette, skal der overrækkes en præmie til den bedst pyntede kajak og roer, præmien er sponsoreret af Nordatlantisk Hus.

Julekajak er et samarbejde mellem Odense Kajakklub, Kerteminde Kajakklub, Grejbank Fyn og Nordatlantisk Hus.

Kajakklub sejler julen ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce