Næsby Kirke inviterer børn og unge til kagekonkurrence med professionel dommer

Næsby: Er der nogle unge mesterbagere derude, får de nu chancen for at få bedømt deres kagebageevner af en professionel dommer - og samtidig være med til at støtte et godt formål.

Søndag den 27. oktober inviterer Næsby Kirke børn og unge til at bage en flot og lækker kage og indlevere den i Næsby Sognegård, hvor den professionelle konditor hos Brødremenighedens Honningkagebageri i Christiansfeld - og ambassadør hos det belgiske chokoladefirma Barry Callebaut - Jeanett Ansbjerg smager og kårer de tre vindere i aldersklasserne 5-9 årige, 10-14 årige og 15-19 årige.

Vinderne får et diplom og et gavekort til mere kage - en lagkage doneret af Lagkagehuset i Vestergade.

Det primære formål er dog at samle penge sammen til børn, der lever i en udsat situation. Derfor sælges alle kagerne efter søndagens børne- og ungdomsgudstjeneste - et stykke kage koster 15 kroner. Overskuddet går til SOS-Børnebyerne og julemærkehjemmene.

SOS Børnebyernes hovedopgave er at give forældreløse og udsatte børn, der er i fare for at miste deres familie, mulighed for at vokse op i kærlige hjem, mens et Julemærkehjem er et midlertidigt hjem for børn, der har brug for at få hjælp til at bryde en ond cirkel. Der findes fire Julemærkehjem i Danmark,

Alle håbefulde deltagere i konkurrencen skal melde sig til sognepræst Marie Holm på mah@km.dk eller 21474550 senest torsdag den 24. oktober kl. 12.00.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist på Odense Redaktionen. Skriver om lidt af hvert, blandt andet socialt udsatte, psykisk sårbare og interessante menneskeskæbner. Kan specielt godt lide fortællende journalistik. Har skrevet to bøger, om Klaus Riskær (2005) og Remee (2010).