Kæreste skulle skubbes ud fra altan


Kæreste skulle skubbes ud fra altan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gennem flere timer blev kvinde slået, sparket og bidt af 20-årig mand, der også ville have hende til at springe ud fra tredje sal

ODENSE: Gennem flere timer blev hun systematisk slået og sparket på hele kroppen, bidt i hånden og på kinden, og til sidst blev hun forsøgt skubbet ud fra en altan på tredje sal.

Dybt rystet, rystende og skiftevis grædende og vred forklarede den 21-årige kvinde i går i byretten, hvordan hun en tidlig februar-morgen blev udsat for voldsorgie af sin daværende kæreste.

Sår og bidemærker

En læge har efter en undersøgelse af kvinden på skadestuen på Odense Universitetshospital skrevet flere end 20 punkter ned med sår, rifter, bidemærker og blå mærker i hovedet og på hele kroppen.

- Han kaster en kop mod væggen og begynder at slå og sparke mig, så jeg også ryger ind i væggen. Han fortsætter med at sparke, selvom jeg ligger ned, forklarede den unge kvinde.

Voldsorgiet fandt sted i kvindens lejlighed i Granparken om morgenen den 9. februar 2008.
BEHANDLINGSDOM
Den 20-årige mand, som stammer fra det tidligere Jugoslavien, er født og opvokset i Danmark. I sin barndom var han i nogle år anbragt i familiepleje på Nordfyn.

Han forklarede selv, at han er sigøjner og stammer fra Østrig og Serbien, men at han i dag kun har familie i Danmark. Han taler kun dansk, har gået i dansk folkeskole og har derfor heller ikke andre relationer til eks-Jugoslavien.

Derfor undgik han også at blive udvist, sådan som anklagemyndigheden ellers havde lagt op.

Den 20-årige blev dømt for vold af særlig rå karakter til anbringelse på en lukket psykiatrisk afdeling på ubestemt tid.

Han har siddet varetægtsfængslet siden episoden den 9. februar og gør det fortsat, indtil han kan indlægges på psykiatrisk afdeling i Middelfart.

Han modtog dommen.

På alkohol og stoffer

Parret har kendt hinanden siden barndommen og havde været kærester i cirka halvanden måned.

Efter en familiefest kom den 20-årige mand til kvindens lejlighed og var stærkt påvirket af alkohol, hash og amfetamin.

Uvist af hvilken grund gik han fuldstændigt amok og jagtede kvinden gennem lejligheden, mens han slog, sparkede og bed hende.

- Han er helt sort i øjnene, han bider sig selv i læben og jeg kan slet ikke få ham til at stoppe, forklarede kvinden.

Skulle ligne selvmord

Hun kunne ikke forlade lejligheden og søgte derfor tilflugt på altanen. Men han forfulgte hende stadig.

- Så siger han, jeg skal dø, og at jeg selv skal hoppe ud fra altanen. Han vil tælle til tre, og gør jeg det ikke, vil han skubbe mig ud.

- Han råber og skriger, og han vil skrive et afskedsbrev, så det ser ud, som om jeg har begået selvmord. Men jeg har ingen grund til at slå mig selv ihjel, forklarede hun grådkvalt.

Hun havde gennem sin bistandsadvokat på forhånd bedt om, at den 20-årige nu tidligere kæreste ikke var til stede i retslokalet, mens hun forklarede, hvad der skete i de mange timer, hun nærmest blev holdt fanget i sin egen lejlighed. Også mandens nærmeste familie gik - frivilligt.

- Han siger, jeg skal stille mig op på kanten af altanen. Han tvinger mig derop. Men jeg stemmer imod og kommer alligevel ned og ind i lejligheden igen.

- Det var rent held, at jeg slap fra ham. Ellers havde jeg været død i dag, sagde kvinden.

Hun forklarede også, hvordan han tidligere har bundet en ledning omkring halsen på hende og strammet til, og at han har truet med at presse hendes hoved ned på en tændt varm kogeplade.

Den 20-årige mand erkendte delvis hele voldsorgiet, men nægtede episoden på altanen.

Kæreste skulle skubbes ud fra altan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce