Politisk ordfører for de Konservative genopstiller til byrådsvalget i november 2017

Når vælgerne tirsdag 21. november 2017 skal vælge et nyt Odense Byråd, får de igen mulighed for at stemme på Konservatives Kristian Guldfeldt, der er partiets politiske ordfører i byrådet.

Han er netop blevet genvalgt som kandidat af de Konservatives ungdomsorganisation KU og kan uden tvivl se frem til også at få en fredtrædende placering på den samlede byrådsliste for liste C.

I 2013 var han nummer fire på listen, men med ikke færre end 809 personlige stemmer kom han ind på en andenplads - kun slået på personlige stemmer af rådmand Steen Møller.

De politiske ungdomsorganisationer i Odense har en god tradition for at få valgt deres kandidat til byrådet, så med mindre bunden går fuldstændig ud af de Konservative, kan 24-årige Kristian Guldfeldt se frem til nye fire år i byrådet.

Kort ind i den ny valgperiode afslutter han sin universitetsuddannelse, men siger han:

- Hvis jeg bliver genvalgt til byrådet, og det håber jeg da, løber jeg ikke af plads med mindre der sker noget ekstraordinært som for eksempel sygdom, siger Kristian Guldfeldt, der i indeværende byrådsperiode er partiets medlem af Ældre- og Handicapudvalget.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er politisk reporter på Odense-redaktionen med fokus på byrådet og løfter mange andre Odense-historier - med et lille sidespeciale i parkeringsforhold. Droppede efter eget ønske en plads i bladets ledelse for at blive aktiv reporter. Golf er en stor fritidsinteresse, og når der er tid, skriver jeg om emnet - både om lokale forhold og golf på verdensplan. Jeg er gift og har to voksne børn.