• Odense Sport & Event A/S og Odense Kommune er uenige om lovligheden af den forlængelse af tilskuddet til Arena Fyn, som de to parter indgik i 2013 til en værdi af 8,5 millioner kroner, og hvorvidt den var en del af den oprindelige aftale om arenaen fra 2005.
 • Men hvordan kan der overhovedet været tvivl om så stor en kontrakt? Fyens.dk har ledt efter svar i arkiverne og i de dokumenter, vi har fået aktindsigt i.

Er et ekstra milliontilskud på 8,5 millioner kroner til Odense Sport & Events drift af Arena Fyn ulovlig erhvervsstøtte eller en legitim straf for manglende...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
 • Nyeng_Jonas_Ancher_(2015)_008

  Af:

  Når jeg er på arbejde, skriver jeg både langt og kort om menneskers meninger og liv og om magtmisbrug og udfordringerne i det samfund, vi alle er en del af. Når jeg ikke er på arbejde, lever jeg mit liv i Strib på Vestfyn med min kone og vores to børn. Hvis du har en historie, er du velkommen til at kontakte mig pr. mail eller telefon.

 • Byline billeder

  Af:

  Jeg er journalist og nyhedsredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyens.dk. Med udgangspunkt i samfundsdelen af aktualitet-, samfunds- og erhvervsredaktionen i Odense skriver jeg primært om forhold i Region Syddanmark - herunder sygehusvæsenet og akutområdet. Tidligere har jeg arbejdet som erhvervsjournalist på avisen og har desuden en fortid på Jydske Vestkysten samt artikelbureauet Storyhouse. Privat bor jeg i Odense og har to børn.

 • byline

  Af:

  Journalist på Odense-redaktionen, hvor jeg dækker lokalpolitik og livet i byen. Uddannet fra Syddansk Universitet i 2015. Vandt i 2014 Jern Henrik og Basker Henrik og i 2015 hovedprisen for årets historie i Fynske Medier for serien "Svigt i lægevagten", der også var finalist til Spadestiksprisen. Tidligere ansat på avisens nyhedsredaktion. Jeg bor i Odense med min kæreste, der arbejder som sygeplejerske, og min søn Lukas.

Mere om emnet

Se alle
Ulovlig erhvervsstøtte?: Her er Odenses svar til kommunernes tilsyn

Ulovlig erhvervsstøtte?: Her er Odenses svar til kommunernes tilsyn

Arenasagen: Afslørende detaljer om arbejdet på Odense Rådhus

Arenasagen: Afslørende detaljer om arbejdet på Odense Rådhus

Eks-stadsdirektør risikerer straf: - Det kan sagtens være embedsmisbrug

Eks-stadsdirektør risikerer straf: - Det kan sagtens være embedsmisbrug