Jubel-togt og en halv million


Jubel-togt og en halv million

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SPIDSEN
SKOLEBØRNENE gør sig klar til et nyt år, er mere eller mindre forventningsfulde i startblokkene og kræver at lære noget.

Det meste af det arbejdende folk er vendt tilbage efter sommerferien.

Og inden længe tages hul på de politiske forhandlinger, som senest i oktober munder ud i husholdningsbudgettet for 2005 for Odense Kommune.

Med andre ord: ferietiden er ved at være forbi.

LAD MIG alligevel dvæle en sidste gang ved onsdagens store fynske folkefest, da det unge kronprinspar tog Odense med storm.

Flere end 100 pressefolk var i byen for at dække begivenheden, og der blev ikke mindst sat fokus på Mary og Frederiks optræden i Vollsmose.

Symbol-værdien ved det royale besøg i netop den bydel kan ikke overvurderes.

NÅR DET er sagt, står en anden af dagens mange begivenheder endnu stærkere på min nethinde:

Jubeltogtet ad Odense Å fra Munke Mose til Odense Zoo.

Selv garvede voksne mænd, der har oplevet en hel del i deres liv, kunne ikke sige sig fri for at have en lille klump i halsen, da "H.C. Andersen" tøffede op ad åen med kronprinsparret vinkende i agterstavnen til de tusinder og atter tusinder, der fulgte med fra åbredderne.

Det var en dansk folkefest, når den er bedst.

DET VAR ikke kun de sædvanlige royalister i form af midaldrende kvinder, som tog aktivt del i begivenhederne. Folk fra alle lag og i alle aldre var med i hyldesten.

Meget sigende har avisen heller ikke modtaget en strøm af læserbreve, selv om Odense Kommune har brugt en halv million kroner eller mere på festdagen.

Det er en taber-sag at mene, at de penge er forkert brugt. Også når det kommer frem, at der som sædvanlig skal spares her og der på de kommunale budgetter.

Det er nu sådan, at der nogle gange skal bruges penge for at tjene penge. Det var onsdagen et bevis på og i tilgift fik fynboerne en sand folkefest.

Jubel-togt og en halv million

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce