Jane Jegind: Jeg var klar i går - og jeg er klar i dag

Venstres Jane Jegind har taget mange diskussioner med Anker Boye (S) både i og uden for byrådssalen. Meni valgkampen bliver det en anden socialdemokratisk spidskandidat, hun skal debattere med.
Foto: Birgitte Carol Heiberg

Jane Jegind: Jeg var klar i går - og jeg er klar i dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstres borgmesterkandidat i Odense, Jane Jegind, melder sig klar uanset navnet på Socialdemokraternes spidskandidat. Hun advarer samtidig imod allerede at lade valgkampen begynde.

Det ændrer ikke noget stort og afgørende, at hun ved kommunalvalget næste år ikke som hidtil skal op mod Socialdemokraternes Anker Boye.

Det siger Venstres borgmesterkandidat i Odense, Jane Jegind, efter Anker Boyes besked torsdag aften om, at han ikke genopstiller i 2017.

- Vores politik bliver ikke defineret af, hvem der er Socialdemokraternes spidskandidat. Jeg var klar i går, og jeg er klar i dag, understreger Jane Jegind.

- Jeg respekterer fuldt ud Anker Boyes beslutning, og nu er det så op til Socialdemokraterne at finde ud af, hvem der skal overtage, siger hun, der ikke vil tage stilling til, om hendes egne borgmesterchancer er styrket eller svækket med Anker Boyes kommende farvel.

- Det er vælgerne, der bestemmer, og jeg er mest optaget af at føre den politik, vi i Venstre mener er bedst for byen.

Og så minder Jegind om, at der stadig er længe til valget, og at der fortsat er vigtige beslutninger at træffe inden valgdagen i november 2017.

- Jeg vil insistere på, at der er en dagligdag og nogle mennesker i den her by, der har brug for, at vi bliver i arbejdstøjet. Der skal ikke allerede gå valgkamp i den, påpeger hun.

- Vil du savne Anker Boye?

- Der er ingen tvivl om, at han er en dybt engageret og dedikeret politiker. Men politikere kommer og går, konstaterer Jane Jegind.

- Det er ikke personer, men politik det handler om.

Jane Jegind: Jeg var klar i går - og jeg er klar i dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce