Den kendte kok og showmand bliver ambassadør for den stolte og populære rodfrugt

James Price, bliver landets nye kartoffelambassadør, når Danmarks Kartoffelråd 19. januar 2016 afholder årsmøde på Egeskov Slot

Listen tæller allerede så forskellige navne som Stig Rossen, Niels Helweg Petersen, Henning Christophersen, Bertel Haarder og operasangeren Jesper Buhl

Det er 18. gang, Danmarks Kartoffelråd har årsmøde siden stiftelsen i 1998. Rådet, der har til formål at fastholde og fremme kartoflen i det danske køkken, har i dag vokset sig til en bredt respekteret sammenslutning. Blandt andet DM i frilandskartofler, Den store Ældrefest og kåring af den årlige kartoffelpris, der i dag regnes for en af de mest prestigefyldte gastronomiske priser i kokkebranchen.

Årsmødet for Danmarks Kartoffelråd finder sted i Riddersalen på Egeskov Slot, 19. januar 2016 fra kl. 14.00. Underholdningen varetages af Den Fynske Opera, der sammen med pianist Hanne Bramsen og Jesper Buhl vil opføre "Kartoffeloperaen" Dagen afrundes med en buffet, der er kreeret af elever fra Kold College.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist og reporter hos Jysk Fynske Medier. Fyens Stiftststidendes Odense-redaktion. Interview og reportage. Tager også en del billeder og film.