Konkurrencen i juni er for hård - derfor flytter Jam Days til begyndelsen af august

Festivalen Jam Days flytter fra juni til begyndelsen af august.

Konkurrencen i juni fra Tinderbox Festival og den nye Heartland Festival på Egeskov Slot bliver for voldsom.

Morten Østlund, festivalchef og leder af spillestedet Posten, forklarer:

- Juni ser ret kompakt ud både regionalt og nationalt. Vi vil til en vis grad gerne have fat i de samme artister og publikummere som de øvrige festivaler, og med endnu en niché-festival i kraft af Heartland Festival var bægeret fyldt.

Arrangørgruppen har løbende holdt møder med kulturforvaltningen i Odense Kommune, og herfra fik man grønt lys til at ændre datoerne, så Jam Days 2016 løber fra 4. til 7. august - altså uge 31, den sidste ferieuge i skolernes sommerferie.

Jam Days er en kombinerede jazz-, blues- og folkfestival og kommer med den nye dato til at ligge samtidig med Smukfest i Skanderborg.

- Men jeg er ret sikker på, at der ikke er det store publikumsoverlap. Umiddelbart er der tale om vidt forskellige festivalprofiler, siger Morten Østlund.

Læs mere i avisen søndag eller på mitfyn.dk

  • Michael Bager

    Af:

    Reporter på Odenseredaktionen, musikredaktør og flittig skribent til rejsemagasinet Siesta. Født i Aars, Himmerland, i 1977 og bosat på Fyn siden 2004. Har kone, der er læge på OUH, samt to døtre. Jeg er glødende AaB- og Arsenalfan, men hepper på OB i alle kampe, hvor de ikke møder nogen af de nævnte hold. Jeg elsker alt fra hiphop og heavy til punk og rendyrket rock. Jeg har i mine 10 år på avisen interviewet musikere som Tom Jones, Robert Plant, Slash, Sinéad O'Connor, Macy Gray, Bryan Adams, Chris Cornell, Cliff Richards, Dr. John, Gavin DeGraw, James Last, Jeff Beck, Kevin Costner, Manic Street Preachers, Santana, Suede, The National og Travis m.fl. Blandt danske bands mangler jeg kun C.V.Jørgensen og Kim Larsen for at have interviewet samtlige af mine hjemlige helte.