Jaloux knivstikker for retten


Jaloux knivstikker for retten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 41-årig mand kunne ikke acceptere, at kæresten forlod ham og stak hende derfor flere gange med en kniv.

ODENSE: - Hvis jeg ikke kan få dig, skal ingen have dig.

Sådan sagde en 41-årig mand ifølge hans ekskæreste, inden han stak hende to gange i brystet og en gang i maven med en kniv.

Forud for den voldsomme episode, der fandt sted den 26. august sidste år, var et mislykket kæresteforhold.

Kvinden havde få dage inden gjort det forbi med manden, blandt andet fordi han var voldelig, og hun var bange for ham.

Det fortalte kvinden grædende i retten i går de seks nævninge og tre dommere.

Afhøringen af kvinden måtte afbrydes kort, fordi hun brød fuldstændig sammen, da anklageren spurgte ind til minutterne omkring knivstikkeriet.

Kvindens angst for manden fik også dommeren til at bestemme, at den 41-årige mand ikke måtte være til stede i retslokalet, mens kvinden blev afhørt.

- Efter han havde stukket mig, kiggede han bare på mig og sagde "kan du mærke noget varmt, der løber ned ad dig." Derefter gik han sin vej.

Var i livsfare

Kvinden fik ringet efter hjælp og prøvede at holde stiksårene sammen med hånden. Det har formentlig reddet hendes liv, fortalte en af ambulancefolkene kvinden. Hun var i overhængende livsfare efter overfaldet, hvor et af stikkene var gået helt ind til bughulen.

Hun har siden været meget psykisk påvirket, har ikke kunnet arbejde og har forsøgt at tage sit eget liv.

- Jeg er angst hele tiden og kan ikke tåle at se skaldede mænd eller mænd, der har tatoveringer, forklarede kvinden.

Den jaloux ekskæreste havde inden knivoverfaldet drukket både øl og vodka, Derudover havde han røget hash og taget anabolske steroider. Derfor kunne han efter eget udsagn ikke huske, at han havde stukket kvinden med en kniv.

Han havde dog nogle erindringer om, at han havde været forbi et supermarked for at købe øl efterfølgende, og at han derefter havde købt en togbillet til København. Manden kommer oprindeligt fra København, men var flyttet til Odense, efter han havde mødt kvinden.

Planen var, at de skulle giftes og flytte sammen. Men kvinden forklarede, at hun blev træt af mandens voldelige adfærd, der blandt andet gav sig udtryk i, at han kastede og smadrede ting. Desuden havde han også slået den ene af kvindens to sønner

Blod på skoene

Politiet anholdt manden kort efter knivstikkeriet. Da sad han i toget på Odense Banegård, et tog som politiet havde fået tilbageholdt.

Manden har erklæret sig uskyldig i forsøg på mandrab, og han forklarede i retten, at det blod, der var fundet på hans sko, kunne stamme fra en tidligere fisketur.

En uge eller 14 dage før overfaldet havde manden og kvinden nemlig været sammen på fisketur, og der havde kvinden, ifølge ekskæresten, skåret sig i fingeren.

Det afviste kvinden dog var tilfældet. Hun huskede i stedet, at manden var blevet så sur over, at han ikke fangede nogle fisk, at han var gået i vrede.

Det er første gang, at der i Odense er nævninge med i byretten, men det vil fremover være praksis, efter at den nye domstolsreform trådte i kraft ved årsskiftet. Nævningesager forekommer, hvis der er tale om en forbrydelse, hvor straffen kan blive fire år eller derover.

Der forventes at falde dom i sagen i morgen eller på mandag.

Jaloux knivstikker for retten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce