Selv om Ghita Nørby både har fået læst og læst "Nattergalen" op i en menneskealder, fortsætter H.C. Andersen-eventyret med at åbenbare nye nuancer. Derfor glæder den 82-årige skuespiller sig til august, hvor hun sammen med Michala Petri skal opføre en fælles forestilling om eventyret til HCA Festivals.

Det er to af Danmarks største stjerner fra hver sin himmel, som skal sende H.C. Andersens eventyr om nattergalen mod nye højder til HCA Festivals 2018. Skuespilleren...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Michael Bager

    Af:

    Reporter på Odenseredaktionen, musikredaktør og flittig skribent til rejsemagasinet Siesta. Født i Aars, Himmerland, i 1977 og bosat på Fyn siden 2004. Har kone, der er læge på OUH, samt to døtre. Jeg er glødende AaB- og Arsenalfan, men hepper på OB i alle kampe, hvor de ikke møder nogen af de nævnte hold. Jeg elsker alt fra hiphop og heavy til punk og rendyrket rock. Jeg har i mine 10 år på avisen interviewet musikere som Tom Jones, Robert Plant, Slash, Sinéad O'Connor, Macy Gray, Bryan Adams, Chris Cornell, Cliff Richards, Dr. John, Gavin DeGraw, James Last, Jeff Beck, Kevin Costner, Manic Street Preachers, Santana, Suede, The National og Travis m.fl. Blandt danske bands mangler jeg kun C.V.Jørgensen og Kim Larsen for at have interviewet samtlige af mine hjemlige helte.