Integrationsministerens politik


Integrationsministerens politik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEn 10. juli stod der i flere medier om Alvaro Gil-Robles rapport, som kritiserer de danske asylforhold. Han er Europarådets kommissær for menneskerettigheder og professor i jura.

Alvaro Gil-Robles anfører 11 punkter i sin rapport, hvor den danske regering bør rette op på forholdene.

Jeg vil slet ikke diskutere det omfattende indhold i de 11 punkter, det er faktisk Integrationsministerens bord. Dog vil jeg gøre opmærksom på, at jeg og min familie aldrig har haft brug for en integrationsminister, for at vi har kunne integrere os her i Danmark.

Det jeg faktisk vil skrive om, er den problematik, som Alvaro Gil-Robles rapport handler om. Ifølge Alvaro Gil-Robles og hans medarbejdere, så bryder Danmark de internationale regler - dette med store omkostninger for landet. Og vi taler altså om højtuddannede eksperter, der kritiserer forholdene i Danmark.

Efter rapportens offentliggørelse var der en del danskere, som reagerede kraftigt på dens indhold og konklusioner. En af dem var Integrationsminister Bertel Haarder, som prøvede at forsvare sine beslutninger om asylsøgere og integrationspolitik ud fra nogle forestillinger, som vel at mærke er i strid med de internationale regler.

Det undrer mig, hvorfor Integrationsministeren bruger denne underlige taktik med at forsvare sine beslutninger over for folk i Danmark, når det er en international komite, som i hele 11 punkter tvivler på hans beslutninger.

I stedet for at redde sig herhjemme, så synes jeg at Integrationsministeren bør kontakte Europarådskommissær for menneskerettigheder og juraprofessor Alvaro Gil-Robles og sørge for, at de bliver enige på en eller anden måde!

En måde kunne være, at Europarådskommissæren for menneskerettigheder acceptere Integrationsministerens forklaring og giver Danmark en undskyldning og sandsynligvis laver om på de internationale regler om menneskerettigheder.

En anden måde er, at Integrationsministeren accepterer, at han er gået for langt i sin integrationspolitik. Og det er fordi, at hver gang ministeren træffer en forkert beslutning, går det ud over vores Danmark.

Det er synd for Danmark og danskerne, og det er ikke den danske mentalitet. Her er et land med rigtig mange gode og menneskelige normer og traditioner, som har millioner af mennesker med gode hjerter. Det er meget vigtigt, at et land som Danmark, der har været foregangsland på menneskerettighedsområdet, ikke betaler for høj en pris, bare fordi man ikke tager hensyn til de internationale regler.

Integrationsministerens politik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce