Ingen zoo uden Boye


Ingen zoo uden Boye

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

POLITIK: Nu er proselytten Niels Th. Nielsen atter og tidligt på banen i F.S. den 6. januar med et skjult og let gennemskueligt forsøg på at promovere Anker Boye op til det kommende byrådsvalg.

At Odense Zoo er blevet en herlig dyrepark med et velfornøjet publikum, kan der vist ikke herske tvivl om. Meeeen, så kommer den usle udtalelse fra Niels Th. Nielsen: "at set i bakspejlet kan man gyse ved tanken om, at hvis Odense på det tidspunkt havde haft et konservativt styre, ville der have ligget luksusboliger". Videre: "men et stærkt samarbejde mellem Odense Byråd, Odenses borg-mestre, både den nuværende og tidligere, som bestyrelsesformand for Odense Zoo osv.

Så bliver der kastet lidt smuler af til de konservative: "Det private erhvervsliv forstod, hvilket potentiale der lå i at udvikle Odense Zoo til en tidssvarende park, hvor dyrene lever under de bedst tænkelige forhold, og hvor de besøgende får alt, hvad de kan rumme af både viden, oplevelse og hygge, og mange har støttet og samarbejde til stor gavn".

Hvis det kommende valg til byrådet ulykkeligvis skulle ende med et nyt socialdemokratisk styre, kan man kun håbe, at en ny viceborgmester må besidde kvaliteter som kreativitet og energi i arbejdet for Odenses fremtid.

Ingen zoo uden Boye

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce