Ingen reaktion fra kommunen

Tom Christiansen (t.v.), formand for Ravnebjerg Beboerforening, og Lars Foldager satte før jul skilte op langs Ravnebjerggyden for at få trafikanterne til at sætte farten ned. Alligevel kører alt for mange alt for stærkt - og mandag middag blev en motorcyklist taget med 164 kilometer i timen, hvor hastighedsbegrænsningen er 60 kilometer i timen.
Foto: YILMAZ POLAT

Ingen reaktion fra kommunen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Beboerforening kæmper videre for at give børn en sikker skolevej

RAVNEBJERG: Formanden for beboerforeningen er rystet over, hvordan trafikanterne drøner af sted på Ravnebjerggyden.

Den er skolevej for børn fra Ravnebjerg, som går på Ubberud Skole, men alligevel er der hverken kantbaner eller cykelsti på strækningen.

- Vi har haft flere henvendelser til Anker Boye og til politiet for at bede dem om fartmålinger og laserkontrol. Men jeg synes ikke, politiet har gjort ret meget for det, siger formanden for beboerforeningen, Tom Christiansen.

Han har selv oplevet at cykle på Ravnebjerggyden, hvor biler og lastbiler drøner tæt forbi ham med høj fart.

- Det er flot, de har fanget én, men der er mange mange flere, der kører alt for stærkt, siger Tom Christiansen.

Han var før jul med til at sætte skilte op langs vejen for at få trafikanterne til at sætte farten ned. Skiltene står på private grunde, og derfor kan de ikke fjernes af Odense Kommune.

"Velkommen til cykelbyen Odense - bare ikke i Ravnebjerg" står der på ét af dem.

- Man får respekt for Ravnebjerggyden. Men det er ikke os, der skal respekt for den. Det er trafikanterne, der skal have det, og det kan de kun få, hvis politiet står der og der kommer faste fartmålere op, siger Tom Christiansen.
Ravnebjerggyden (markeret med rød stiplet linje) bruges blandt andet som skolevej for børn fra Ravnebjerg til Ubberud Skole. Vejen, som mange benytter som
Ravnebjerggyden (markeret med rød stiplet linje) bruges blandt andet som skolevej for børn fra Ravnebjerg til Ubberud Skole. Vejen, som mange benytter som "smutvej" fra motorvejen til Sanderum, har hverken cykelsti eller kantbaner. KORT: GERT EJTON
Foto: YILMAZ POLAT

Kommunen er tavs

Hverken Odense Kommune eller rådmand Anker Boye har henvendt sig til beboerforeningen, siden skiltene kom op i november.

I 12 år har beboerforeningen kæmpet for at få en cykelsti på strækningen, men mindre kan ifølge formanden også gøre det.

- Med sådan nogle hastigheder på Ravnebjerggyden burde Anker Boye komme herud og snakke om, hvad vi kan gøre. Vi beder ikke om den store forgyldte cykelsti, men kantbaner vil vi sige mange tak for, siger beboerforeningsformanden.

Ingen reaktion fra kommunen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce