Politiet måtte 10-15 gange bruge peberspray og politistave for at stoppe slagsmål mellem to rivaliserende grupper af indvandrere. Tre personer blev anholdt.
Mellem 10 og 15 gange måtte betjente fra Fyns Politi trække politistaven og bruger peberspray natten til søndag for at opløse et masseslagsmål på diskotek Luux på Klingenberg i det indre Odense.

En dørmand havde ved tre-tiden om natten kontaktet politiet for at få hjælp på grund af slagsmålet. Da den første patrulje ankom var slagsmålet så massivt, at al disponibelt mandskab blev sendt til Klingenberg.

Ifølge vagtchef Niels Erik Nymark, Fyns Politi, var det to grupper af indvandrere, formentligt kurdere og arabere, der havde kastet sig over hinanden. Han vurderer, at op mellem 30 og 40 personer var involveret i slagsmålet.

For at få genoprettet ro og orden og få parterne adskilt var betjentene derfor nødt til både at trække politistavene og bruge peberspray, der øjeblikkeligt eliminerer den person, der har fået det i ansigtet.

- De var voldsomt oppe at slås, så derfor var vi nødt til at bruge det nye middel, pebersprayen er, til at få slagsmålet stoppet, siger Niels Erik Nymark.

Tre personer blev anholdt og de ligger stadig påskedags formiddag og sover rusen ud i detentionen. De bliver dog ikke fremstillet i grundlovsforhør, men to af dem sigtes for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og en tredje for forsøg på at befri en anholdt og for vold og trusler mod politiet.

Hvorfor de to grupper indvandrere pludselig gik amok i et hadsk voldsinferno på diskoteket ved politiet dog endnu ikke.
  • fyens.dk