Indsamling: Det går dine penge til

Michaela Manalili Hansen, formand for Mødrehjælpens lokalafdeling. Foto Klaus Knakkergaard

Indsamling: Det går dine penge til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Måltidet og Den Rullende Kagemand hjælper de familier, der mangler overskud i hverdagen

Har man én gang prøvet at holde en børnefødselsdag, er man bevidst om den opgave, det kan være. For nogen er den for stor. Det ved man hos Mødrehjælpen, der hvert år møder hundredvis af familier, der beder om hjælp til netop at fejre et barn.

- Det er et af de helt store højdepunkter for et barn at have fødselsdag. For mange er det en selvfølgelighed, at man kan holde børnefødselsdag for alle vennerne, men det er bare ikke alle, der har det sådan. Det kan være en stor økonomisk udgift for nogen, og for andre er det måske uoverskueligt at bruge energien på at lave en fødselsdag. Der kan vi hjælpe, siger Michaela Manalili Hansen.

Hun er formand for Mødrehjælpens lokalafdeling i Odense, og er dermed med til at organisere hjælp til sårbare familier i form af blandt andet "Den Rullende Kagemand" og "Måltidet", hvoraf førstnævnte netop hjælper familier, der mangler overskud til at holde en fødselsdag for barnet.

- Den Rullende Kagemand er en hjælp til de forældre, der af den ene eller anden grund ikke selv har overskud til at holde en fødselsdag for barnet og alle vennerne. En af vores frivillige handler ind til boller og kage, og hvis man har brug for det, kan vi også hjælpe med at lave det. Så vi kommer helt konkret med en børnefødselsdag, fortæller Michaela Manalili Hansen.

"Den rullende kagemand" og "Måltidet", der giver familier mulighed for at lave sund mad i fællesskab, er mål for en større indsamling, som Kulturmaskinens Julegalla og Ugeavisen Odense kører i løbet af december. Begge projekter er båret af frivilligt arbejde, men er stadig stærkt afhængig af økonomisk hjælp.

- De penge, vi indsamler, går primært til at råvarer. Så du kan være ret sikker på, at når du donerer til os, så bliver penge ret konkret brugt til at lave mad til dem, der har brug for det, siger Michaela Manalili Hansen.

Indsamling: Det går dine penge til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce