Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Indien i tam udgave


Indien i tam udgave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ældremad

Odense Storkøkken: "Indisk kylling"

Den dufter da lidt eksotisk, da jeg vrider filmen af plastbakken. Men indisk kylling med krydderi altså ...

Retten smager af kyllingefilet fra Netto vendt i en let blævrende hvid sovs, der har fået kulør fra et drys paprika. Varedeklarationen siger korma cooking sauce, men den er selvudslettende anonym.

Risen - parboiled igen - er ikke tør som forleden, de små tern af urter - brunoise - har nådigt afgivet lidt saft til de hvide korn, for smag har de ikke - og ærterne i bakken ligner bleggrønne skrumpehoveder fra Muppet Show.

Måltidet har så mange højdepunkter, som der er bjerge i Holland og smager mere af Rotterdam end af Rajasthan.

I morgen venter sprængt kam.

Indien i tam udgave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.