Inden du kører: Letbanearbejde ensretter Stadionvej fra mandag

Arbejdet med at gøre Richard Møller Nielsens Plads og Stadionvej klar til letbanen går fra mandag ind i en helt ny fase, når Stadionvej ensrettes og bygges om. Letbanebyggeriet i Bolbro er forud for tidsplanen. Sådan her vil det se ud foran Odense Stadion, når letbanen er køreklar i 2020. På illustrationen er vognsættet ved at svinge ind mod Stadionvej, det hele set fra krydset Christmas Møllers Vej og Richard Møller Nielsens plads. Illustration: Odense Letbane

Inden du kører: Letbanearbejde ensretter Stadionvej fra mandag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trafikanter i Bolbro skal indstille sig på gravearbejde på Stadionvej i forbindelse med anlægget af letbanen.

Egentlig skulle entreprenørerne først gå i gang i juni.

Men arbejdet med at gøre klar til anlæggelsen af den kommende letbane på Middelfartvej er forud for tidsplanen, så nu skal trafikanterne i Bolbro til at indstille sig på at arbejdet rykker videre.

Fra mandag den 12. marts begynder anlægsarbejdet på Stadionvej på strækningen mellem Middelfartvej og Richard Møller Nielsens Plads ved hovedindgangen til Odense Stadion. Der skal etableres nye vejbaner og fortove, så der bliver plads til letbanen.

I forbindelse med vejarbejdet vil Stadionvej blive ensrettet i sydgående retning fra stadion og mod Hauges Plads. Fra Middelfartvej bliver bilisterne sendt ud på en omkørsel via Christmas Møllers Vej.

Der vil stadig være adgang til P-pladsen på Hauges Plads. Fra Middelfartvej dog kun via den ene indkørsel på grund af ensretningen på Stadionvej.

Er man cyklist eller fodgænger kommer arbejdet dog ikke til at betyde noget. Begge parter kan fortsat bruge Stadionvej i begge retninger, oplyser Odense Letbane.

Arbejdet begynder i den vestlige side af Stadionvej. Det vil sige den side, der vender ind mod den gamle skole. Efter cirka to måneder flytter vejarbejdet over i den østlige side af vejen. Og det kræver lidt tålmodighed fra særligt bilisterne. For anlægsarbejdet på Stadionvej er planlagt til at vare til udgangen af juli.

Lige nu har man mulighed for at parkere ved kantstenen på Stadionvej mellem stadion og Hauges Plads, men det bliver ikke muligt fra mandag og frem til arbejdet er afsluttet. Når hele ombygningen er afsluttet, vil det være muligt at kantstensparkere på den østlige side af Stadionvej på strækningen. Altså indtil arbejdet med at lægge spor til letbanen begynder. Det ventes at ske i november 2018.

Det sporarbejde vil stå på frem til foråret 2020. Herefter skal letbanen testes, før den efter planen kan åbne i slutningen af 2020.

Inden du kører: Letbanearbejde ensretter Stadionvej fra mandag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce