Fyns Politi kunne notere tre indbrud i Odensevillaer i løbet af fredagen

Indbrudstyve var tilsyneladende ligeglade med, om der var nogen hjemme eller ej, da de brød ind i en villa på Westermannsvej i Odense.

Mens familien var hjemme på førstesalen, brød tyven eller tyvene et vindue op til stuen og tog to PH-jubilæumslamper i kobber.

Familien opdagede indbruddet, da alarm blev aktiveret, da hoveddøren blev åbnet. Politiet får anmeldelsen 02.40 natten til lørdag.

- Det er desværre ikke uset, at man går målrettet efter designermøbler, mens folk er hjemme, fordi det tager så kort tid at afmontere en lampe eller bære et møbel ud, siger vagtchef hos Fyns Politi Lars Thede

Smykker og småpenge

Tidligere på dagen havde politiet fået en melding om et indbrud i en villa på Ærtemarken. Her havde tyven eller tyvene været på spil i tidsrummet mellem 06.50 og 17.50. De ubudne gæster havde skåret hul i et vindue ind til stuen og havde taget smykker og småpenge.

En villa på Skibhusvej blev også udsat for indbrud fredag i tidsrummet 15 til 23.40. Her havde gerningsmand listet en rude af og gennemsøgt huset. Det er endnu ikke opgjort, hvad der mangler, oplyser Lars Thede

  • Seymore_Martin_(2015)_07

    Af:

    Jeg er digital jourhavende på Fyens.dk, derudover er jeg madanmelder og skriver fra tid til anden også bog- og cd-anmeldelser. Jeg er medlem af Odense Fødevarefællesskab og er frivillig ved Odense International Film Festival.

Mere om emnet

Se alle
1
Indbrud: 91-årig vækket af tyv

Indbrud: 91-årig vækket af tyv

Smykker stjålet fra Villa

Smykker stjålet fra Villa