Indbrud i julen: Huse gennemrodet - lejlighed ribbet for designermøbler

Fra en lejlighed i Dronningensgade er det lykkedes en eller flere tyve at stikke af med blandt andet fire PH-lamper og Arne Jacobsen-stolene Ægget og Svanen (billedet) under et indbrud, der er sket i tidsrummet fra søndag klokken 16.30 til 01.02 natten til mandag. Arkivfoto.

Indbrud i julen: Huse gennemrodet - lejlighed ribbet for designermøbler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra midnat og frem til julemorgen fik Fyns Politi 10 anmeldelser om indbrud i Odense, hvor tyve er kommet ind ved at bryde døre eller vinduer op.

Odense: Indtil videre tyder Rigspolitiets tal på, at antallet af indbrud i juledagene ligger på samme lave niveau som sidste år, men det er næppe nogen trøst for de borgere, der alligevel har været blandt de uheldige.

Alene i Odense har politiet siden klokken 22 juleaften modtaget 12 anmeldelser om indbrud eller indbrudsforsøg begået juleaften eller julenat.

I Bolbro er en tyv kommet ind i et hus på Højstrupvangen ved at bryde et vindue op. Indenfor har tyven ifølge politiets oplysninger været rundt i hele huset, og ejerne, som opdagede indbruddet juleaften ved 22-tiden, havde endnu ikke overblik over, hvad der måtte være stjålet. Indbruddet er sket mellem klokken 16.30 og 22 juleaften.

Ved halvtolvtiden fik politiet næste anmeldelse om et indbrud - denne gang i en bolig på Mælkehatten i Tornbjerg. Her kom beboerne hjem til et gennemrodet hus, hvor en tyv var kommet ind ved at bryde et vindue op. Vedkommende har fundet frem til nogle smykker, som nu er væk.

I Vollsmose lykkedes det derimod ikke for en tyv at bryde et vindue op til et hus på Hybenhaven - ifølge beboerne er indbrudsforsøget sket søndag mellem klokken 16.15 og 23.35.

Mere held havde en tyv på Heliosvænget i Dalum, hvor et opbrudt vindue gav adgang til et hus med blandt andet it-udstyr og smykker, som husets beboere kunne konstatere var stjålet, da de vendte hjem lige efter midnat og fandt deres hjem gennemrodet. Indbruddet er sket i tidsrummet søndag klokken 17 til 00.05 natten til mandag.

Kontanter blev udbyttet for tyven, som trængte ind i et hus på Skibhusvej ved at bryde en dør op. Tyven har ifølge anmeldelsen til politiet været rundt i hele huset under indbruddet, som er sket i tidsrummet søndag klokken 16.30 til 00.15 natten til mandag.

Døre brudt op til lejligheder

Samtidig med anmeldelsen fra Skibhusvej fik politiet en anmeldelse om indbrud i en lejlighed på Store Glasvej, hvor indbruddet var sket mellem søndag 13 og 00.15 julenat. Døren til lejligheden var blevet brudt op, og tyven var stukket af med både it-udstyr og smykker.

Mindre end en time senere føjede nok et indbrud sig til listen, da beboeren i en lejlighed i Dronningensgade kom hjem og fandt sin dør sparket ind. Tyven havde ifølge oplysningerne til politiet været rundt i alle lejlighedens rum og var forsvundet med en anselig del af møblementet: Fire PH-lamper og flere møbler af Arne Jacobsen, blandt andet stolene Ægget og Svanen. Indbruddet er sket i tidsrummet fra søndag klokken 16.30 til 01.02 natten til mandag.

I Klaregade kom ejerne af to lejligheder hjem til samme ærgerlige syn: Døren til lejlighederne var brudt op, og en tyv havde været gennem samtlige rum. Begge steder mangler politiet endnu en opgørelse over, hvad der måtte være stjålet. Det ene indbrud er sket mellem søndag klokken 14 og 02.10 natten til mandag, mens det andet er begået mellem klokken 16 søndag og 00.50 natten til mandag.

Der venter også en reparation af to døre på Jacob Hansens Vej i Hjallese, hvor beboerne i et hus og i en lejlighed julenat kom hjem til en opbrudt dør og et gennemrodet hjem. Indbruddet i huset er ifølge politiets oplysninger sket mellem klokken 14 søndag og 00.40 natten til mandag, og der er endnu ikke overblik over, hvad der er stjålet. Fra lejligheden er der stjålet smykker, og her er indbruddet sket mellem klokken 14 søndag og klokken tre natten til mandag.

I cirka samme tidsrum er det lykkedes en tyv at komme ind i et hus på Guldsmedevænget i Hjallese ved at bryde et vindue op. Der er endnu ikke overblik over, hvad der måtte være stjålet under indbruddet, som blev anmeldt klokken 02.35 natten til mandag.

Indbrud i julen: Huse gennemrodet - lejlighed ribbet for designermøbler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce