Ildsjæleprisen 2017: Tid til at hylde de frivillige

For 11. år i træk skal Ildsjæleprisen uddeles. I år er uddelingen lagt sammen med Frivillig Galla. Her et billede fra Ildsjæleprisen, der en gang om året hylder årets frivillige forening i Odense. Arkivfoto: Yilmaz Polat

Ildsjæleprisen 2017: Tid til at hylde de frivillige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredag den 29. september hyldes de frivillige sociale foreninger i Odense Kommune ved uddelingen af Ildsjæleprisen, og indstillingerne begynder nu.

Odense: Den sidste fredag i september har siden 2011 været kendt som Frivillig Fredag i hele landet. Det fejres og markeres i Odense, hvor uddelingen af Ildsjæleprisen 2017 i år lægges sammen med Frivillig Galla, der er de frivilliges egen festaften.

På aftenen vil de mange frivilliges store indsats blive hyldet, og for at gøre begivenheden endnu større er Frivillig Galla i år lagt sammen med uddelingen af Ildsjæleprisen 2017.

Det betyder også, at der på aftenen ikke kun uddeles Ildsjæleprisen 2017 men yderligere fire nye priser; Kickstarteren, Holdspilleren, Indpiskeren og Stjernen. Men ingen priser uden indstillinger, og det er allerede nu muligt at indstille kandidater til de fem kandidater.

Ildsjæleprisen gives til en frivillig social forening, som har gjort en særlig indsats for socialt udsatte eller sårbare.

Kickstarteren gives til dem, som har gjort en særlig kreativ eller nytænkende indsats for mennesker, som har det særligt svært.

Indpiskeren er prisen til de frivillige, som har målrettet deres indsats mod at øge engagementet og virkelysten for de frivillige selv.

Holdspilleren gives for et særligt konstruktivt samarbejde mellem flere aktører i den frivillige verden eller på tværs af offentlige og ikke-offentlige sektorer.

Den sidste pris, Stjernen, gives til den frivillige person, der har leveret en mangeårig, ekstraordinær og vedholdende social indsats i Odense.

De fem vindere kåres på Posten fra klokken 16.30.

Alle kan indstille kandidater til priserne, og det kan gøres via www.odense.dk/ildsjaeleprisen.

Ildsjæleprisen 2017: Tid til at hylde de frivillige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce