Igen og igen: Dyre biler udsat for indbrud på parkeringspladser

Seks biler er blevet udsat for indbrud med samme fremgangsmåde i Odense siden torsdag. I alle biler er en eller flere sideruder blevet knust. Arkivfoto.

Igen og igen: Dyre biler udsat for indbrud på parkeringspladser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fyns Politi fik lørdag formiddag en stribe anmeldelser af indbrud i særligt BMW'er og Mercedeser i Odenses centrum.

Det er strømmet ind med anmeldelser om indbrud i biler, som har holdt parkeret i centrum af Odense inden for det seneste døgn. Det oplyser Fyns Politi lørdag formiddag.

Et gennemgående træk i anmeldelserne er, at en siderude i bilen er blevet knust af en eller flere tyve, som tilsyneladende har en forkærlighed for Mercedes og BMW.

Således fandt ejerne af en Mercedes og en BMW, som holdt parkeret ved Radisson Hotel i Odense, lørdag formiddag deres biler udsat for indbrud.

I en sort BMW var ruden i førersiden blevet knust, og tyven havde stjålet et par solbriller af mærket Ralph Lauren. I en sort Mercedes var sideruden i førersiden også blevet knust, og bilen bar spor af at være blevet gennemrodet, men intet var tilsyneladende stjålet, oplyser vagtchefen hos Fyns Politi.

Indbruddet er sket mellem fredag klokken 17.30 og lørdag klokken 9.10.

Der var mere at komme efter i en BMW X5, som holdt i parkeringskælderen ved Nørregade. Her var både de forreste sideruder og bagruden blevet knust, og tyven havde i bilen fundet en pung med 2000 kroner og cirka 100 euro i kontanter. Indbruddet er sket i tidsrummet fredag klokken 18 til lørdag klokken 8.30.

Også i parkeringshuset i Slotsgade har en tyv været på spil. Omkring klokken 9.30 lørdag modtog politiet tre anmeldelser om indbrud i biler i p-huset: I en sort Mercedes var en siderude blevet knust, og bilen var gennemrodet. Det er sket mellem fredag klokken 12.30 og lørdag morgen.

Ejeren af en hvid Mercedes fandt også en rude knust i sin bil, som derefter var blevet gennemrodet. Det er sket i tidsrummet fra torsdag klokken 13 til lørdag klokken 9.30, og tyven er sluppet af sted med et par Rayban-solbriller.

Heller ikke en Land Rover, der holdt i parkeringshuset, kunne være i fred. Ejeren fandt lørdag formiddag den forreste siderude og bagruden i bilen knust. Det er sket mellem fredag klokken 12 og lørdag klokken 9.35.

Igen og igen: Dyre biler udsat for indbrud på parkeringspladser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce